Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: ne öneri ne şikayet ne istek benimkisi...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
farkettiniz mi kardeşlerim forum son haftalarda çok ıssızlaştı, böyle "terkedilmiş" bi hali var. yani bende uzun zaman sonra tekrar foruma döndüğümde bi kaç kişi dışında herkes uzakta
ben forumumuzu seviyorum ama forum biraz sessiz geldi

bu bi eleştiri değil
sadece bitek ben mi böyle düşünüyorum merak ettim Smiley (28)
Haklısın bir bası bosluk var degılmı bekcı neden bu gidişler bir anlam veremedim mahmutta ortada yok ben butun gun forumdayım bir kaç kişi geliyor sadece
haklısın bekçi,güzel formum bu şekilde başı boş bırakılmayı hak etmiyo,gereken ilgi gösterilirse bu forum çok çok daha iyi yerlere gelecek eminim,lütfen arkadaşlar hep beraber formumuza sahip çıkalım.

haksızmıyım arkadaşlar?
haklısın tabi sema forumumuzda fani işte illa bigün onunda sonu gelecek ama biz katıldıkça güzel oluyodu be....
sağolasın rüzgargülü senin için bundan sonra daha çok yorum yapacam o zaman ama bak sende tek tük uğruyosun gözümden kaçıyo sanma...
anaaaaaaa forumda benden başka kimse yok ya...

yakında forum hisselerine ortak olacam ha..
Tamam ıbekçi kabul etltim hisselekrase ortaklıgını.

Arkadaşlar huzur sizlerin gayretleriyle devam ediyor. malum sınav dolayısıyla asıl sorumlu olan ben burda olmıyorum.
Dua edin şu Kpss yi kazanayım ve ondan sonra hayırlısıyla bende buralarda olurum
ya evet bende yeni geldim ama hergün giriyorum foruma en fazla 4 kişi ç.içi oluyo böyle faydalı bi forumun boş olması üzücü gercekten bekçi çok güzel bi konu bulmuşsun teşekkürler Smiley (18)
iyi tespit ederim hiç acımam vallaSmiley (28)