03-06-2008, 09:50
03-06-2008, 14:24
bu güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar ALLAH sizlerden razı olsun.
iyiki sizleri tanımışım ve iyiki de varsınız
iyiki sizleri tanımışım ve iyiki de varsınız

03-06-2008, 14:36
Bugün gözlerinde hangi aninin hayali, kulaklarında hangi sesin hasreti, kalbinde hangi sevginin özlemi varsa hepsine kavuşman dileğiyle .
Dikkat! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilekler içermektedir. Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Şimdi bu mutluluğuna sımsıkı sarıl ve ümidini koskoca bir yıl boyunca hiç yitirme! Aşkta, parada, sağlıkta her zaman kazanmanı dilerim. Sensiz bir hayatta kime gerçekten "ABLAM" diyebilirdim bilmiyorum. İyi ki dogdun. Nice mulu yaslara doğum günü...
canım ablacım iyiki varsın
Dikkat! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilekler içermektedir. Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Şimdi bu mutluluğuna sımsıkı sarıl ve ümidini koskoca bir yıl boyunca hiç yitirme! Aşkta, parada, sağlıkta her zaman kazanmanı dilerim. Sensiz bir hayatta kime gerçekten "ABLAM" diyebilirdim bilmiyorum. İyi ki dogdun. Nice mulu yaslara doğum günü...
canım ablacım iyiki varsın

03-06-2008, 14:43
![[Resim: dogum-gunu-kart14.jpg]](http://www.gulum.net/kartlari-resimleri/dogum-gunu-kartlari/images/dogum-gunu-kart14.jpg)
03-06-2008, 17:00
semacımmmm doğumgünün kutlu olsun yeni yaşın hayırlı olsun inş iyiki varsın iyiki doğmuşsun iyiki tanıdım seni seni seviyoommm .gif)
.gif)
03-06-2008, 17:21
Allah hayırlı uzun ömürler versin kardeşim
03-06-2008, 18:13
Seda demiş ki:semacımmmm doğumgünün kutlu olsun yeni yaşın hayırlı olsun inş iyiki varsın iyiki doğmuşsun iyiki tanıdım seni seni seviyoommm
bende iyiki tanımışım seni Seda cnm, duygular karşılıklıdır

yaprak cnm ve bekçi kardeşim sizlerede teşekkür ediyorum sizlerde iyiki varsınız

ALLAH hepinizden razı olsun.
07-06-2008, 21:47
semacım yeni yaşın sana hayırlı olsun sağlık mutlluk dolu ol her şey gölünce olsun.gif)
.gif)
08-06-2008, 12:52
SEVDİKLERİNLE BİRLİKTE SAGLIKLI MUTLU HUZURLU NİCE YILLARA.
10-06-2008, 23:22
ALLAH c.c razı olsun arkadaşlar sağolun