Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: BAYANLARIN DİKKATİNE
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Bayanların Dikkatine!
1- Ekekler her zaman kadınların dırdırndan yakınır bu nedenle arad sırada somurtma oyunu yapın.Bu erkeklere doğal gelen bu durumu değiştiri ve bu fırsatı iyi kullanıp üste çıkabilirsiniz
2-Herzamanfarklı bir yönünüzü ortaya çıkarın ve bunu ona gösterein ve böylecee sizi her gün yeniden keşfetmesini saplayın bu sizi sıradan olmaktan çıkar, siz leb demeden onun leblebiyi anlamasına izin vermemiş olursunuz.
3-Daima çok kişilikli olunmalı, eeeeee her gün aynı yemek yenmez hesabıSmiley (18)
4- sabırlı olmayı sakın ihmal etmeyin. örnegin beklemeniz gereken bir durumda sakın acele edipte ilk siz hareket etmeyin yoksa her şey aleyhinize döner.
5-Çok aşırı kısakançlıklar yapmayın her şey dozunda güzeldi yoksa adamı aşırı dozdan öldürüsünüz.
6-her söze her itiraza karşı bir sözünüz olsun ve bu süzünüz kısa ve anlamlı olsıunki etkisi kalıcı olur.
7-Karşınızdakinin sözlertini anlamadığınız sürece söylediği sözler size zarar vermez, hemde o konudan muhaf olursunuz.herhangi bir tartışmada "bana haksızlık ediyorsun"ya da "ne demek istediğini anlamdım" gibi kısa cümleler kurun birazda gözü yaşlı ve magrur bir şekilde bakın göreceksinizki top bir anda size geçiverecek
8-Erkeği daima bir kaygan zemin üzerinde tutun şunu bildirin: Onaylamadığım hareketlerinde elimin tersiyle seni silerim tamam mı?
9-Söylerdiğiniz sözde ısrar edin
10- tartışam sırasında fazla konuşmayın çünkü hızınızı alamayıp hata yapabilirsiniz.Bu nedele sadece bana haksılık ediyorsun, ben seni bu kadar düşünüp severken bunu hakedecek ne yaptım, falan fıstık gibi edebiyat yapın bunları kısa kesin sonrada sıkı sıkı tutun dilinizi. siz susarken sinirde kuduracak ve sinirlenip hata üzerine hatalar yapacaktır ve en güzelide haksızlık yapmadıysa bile artık yapmış olacaktır.sonrada siz bu fırsatı degerlendireceksiniz.
11-Erkeğin gücü gövdesinde kadınınki dilinde ve ayrıntılara çalışan zekasındadır akıllı kadınlar bunu bilir ve gücünü erkege iki kat fazla gösteririler.
12- Karşınızdakinin aklında sizinle ilgili dsaima soru işaretleri olsuun. Erkekler gizemli kadınları severler. Bu gizemi çözmek için peşinizden koşarlar
13- Erkeklerin doğasında hep buz dağının arkasını görmek var bu nedenle bu nedenle iç dünyanızı kabak çiçegi gibi hemen açıp göstermeyin onuy meraklandırın.
14- Ailesine vee arkadaşlarına karşı (gıcıkolsanız bile) saygı ve sevgi gösterin.
15-eskisevgililerinden bahsedip ona unuttuğu kızı gereksiz yere hatırlatmayın. o sizin rakibiniz değil o eskide kaldı boşuna açıpta sağır kulaga ses koymayın. onuda bunaltmayın
16 onlara bazı sıradn olayları çok ayrıntılı anlatmayın.Erkek sevdiğinin yanında huzur ister ve çok ayrıntıdan hoşlanmaz.
17- Yanınızdayken susun ve onun gözlerinizde kaybolmasını sağlayınki yolunu bulup sizin izniniz olmadan basıp gitmesin.
18- Göz< yaşlarınızı çok güzel kullanın. Gözleriniz hafif sulandığında buğulu ve güzel gözükür . O buğulu gözlerle ona bakın işte o bakışlara hiçbir erkek dayanamaz yelkenlewri suya indirir.
buğünlük bu kadar yeter yine devam ederiz.son olarak.

GERÇEK BİR KADIN ERKEĞİNE KENDİSİNİ DAİMA KAYBETME KORKUSU VEREN KADINDIR.bunu yapabilen bir kadın evlendikten sonra kocam neden değişti diye bir soru sormaz sanırım.
tarflı bir yazı sanırım....bu yazdıklarını dinleyen bayan anında terkedilir....Smiley)
bunların hiç biri işe yaramaz gerçek kadın hz. Aşe ve hz.Hatice yi örnek alan kadındır tabii erkeğin nasıl olduğuda önemli. sen hz.Fatma gibi ol ALLAH sana hz.Ali'yi gönderir. böyle taktikler ip uçları bilmem ne her zaman ters etki gösterir güzel bakan güzel görür, güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır.selametle...