Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: Sivas-Kayseri arası birkaç kare
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
sivastan kayseriye giderken bu görüntüler hoşuma gitti. sizlerle paylaşmak istedim
[Resim: pic0069ud0.jpg]

[Resim: pic0071ww3.jpg]

[Resim: pic0072ke6.jpg]

[Resim: pic0077jg0.jpg]

[Resim: pic0079bw7.jpg]

[Resim: pic0084ln6.jpg]
evet yaa bizim buranın bulutu o, güneş tıpkı bizim burdaki güneş Smiley (28)
(31-08-2008, 14:09 )RüzgArGülü demiş ki: [ -> ]abi bu resimlerde sivastan çok havası var hehehe Smiley (18) Smiley (18) Sivası görmesek bize yutturucan yani Smiley (23)

sen inanma istersen.
Annemler Hacca gidiyordu onları ugurlamak için sivasa geldim pasaportlarında sorun çıktı gelemediler bende kayseriye geçtim sivastan. ve otobüste gelirken çektim bu fotograflar şarkışladan geride bir yerlerde hemde.
şuan hala kayserideyim bugün yada yarın yine sivasa dönebilirim belki.
(31-08-2008, 14:46 )RüzgArGülü demiş ki: [ -> ]tmm abi yaa şaka yaptım iyi bi sivas turu yapıyorsun yani Smiley (18) sivaslı hemşerilerimide görücekmisin hani huzurda bulunanlar Smiley (18) Smiley (18) havası bile güzel taşını toprağını sevdigim memleketim Smiley (18)

huzurdaki sivaslılar tatile gittiler saırım. görüşmek için uygun zman yok...
(31-08-2008, 14:59 )RüzgArGülü demiş ki: [ -> ]hımm neyse gönüller bir olduktan sonra Smiley (18) ama bu çekilen resimler meryemin avatarındakinide andırıyor sanırım oda Sivastan bi görünüm Smiley (23) Smiley (23) Smiley (23)

abi eğer kısmet olurda gidersen hani şehir merkezinden görüntülerde alırsan sevinirim paylaşımın hoştu Teşekkürler!!
yeni gelsekte Sivastan gurbet kuşlarıyız işte özlem çekiyoruz yine Smiley (29) Smiley (29)

meryemin avatarındaki resimde deniz var:hıhı
merkezinde ne varki sivasın toprak va beton binalardan başka
(31-08-2008, 16:28 )RüzgArGülü demiş ki: [ -> ]sivasta ama barajlar var aynı zamanda gölde belki deniz gibi çekilmiş olabilir hem !!!
niye öyle diyorsun abi hem betonarmede olsa kurakta olsa benim memleketim biz gurbet kuşları memeleketimizi seviyoruzSmiley (29)

ben alışmışım karadenizin yeşiline mavisine. iç anadoluna göz alabildiğince sarılık var.
Meryem'e sor en iyisi o avatarındaki resim nerdenmiş.
(31-08-2008, 14:59 )RüzgArGülü demiş ki: [ -> ]hımm neyse gönüller bir olduktan sonra Smiley (18) ama bu çekilen resimler meryemin avatarındakinide andırıyor sanırım oda Sivastan bi görünüm Smiley (23) Smiley (23) Smiley (23)

abi eğer kısmet olurda gidersen hani şehir merkezinden görüntülerde alırsan sevinirim paylaşımın hoştu Teşekkürler!!
yeni gelsekte Sivastan gurbet kuşlarıyız işte özlem çekiyoruz yine Smiley (29) Smiley (29)

kimisi yarini kimisi memleketini kimisi çocukluğunu özler bizi biz yapan özlemlerimiz hasretlerimiz değilmidir ki anadolunun her köşesinde özlemle yaşayan milyonlarca yürek yaşıyor....
Benim avatarımdaki resim eğirdirden, merak edildiği üzere sivas değil
Avatarımı andıryor olabilir çünkü batan güneşin görüntüsü her yerde aynıdır kimini altında deniz kimini altında göl olabilir fazla birşey fark etmez. Onlara ne için baktığın önemli Nasıl bakarsan ne anlam çıkarmak istersen çıkarırsın o sana kalımış birşey