18-09-2008, 22:43
Yoruluyorum gülüm bir elif miktarı ne olur insaf et. Soluksuz bir te ile başlasa aşkımın ince rüzgarı,kaf ile dağ çizsem sin in tepesine he nin gözünden düşüp mimi öpeceğim.ben neyim bilmiyorum,belki bir aşık belki bir meczup, sarhoşum işte ayındır diyerek yüzüne düşeceğim.kaşlarında ra yay olmuş, kirpiklerinde ok ölümcül,ah güzelim işte avınım diyerek dizinde öleceğim.merhametin vav gibi ise yanında peltek se olup rahmet dileyeceğim. cime bak kalbinde noktadan aşk atıyor.sen hala fe olmaktan mutluluk duyarsın bense dal olup üstümde mesut kuşlar bekleteceğim.bir ateş dolusu alev dudakların gül mü desem ne belki bir muammada gizli sır.yakıyor dumanı gözlerinin, kaküllerin lam oldu bense ucunda asılan mahkum.hicretini yaşıyorum aşkının,vuslat gelecekmiş korkarım gelme ne olur nazlım.bitmesin hiç harfine kurban olduğum ayın şın ve kaf,sözcüklerim gözyaşı oldu seni anlatınca saf saf.mecali kalmadı bütün harflerimin saçlarının kokusunu sabah rüzgarına bırak.taşımaz bu kalbi bu akşam kaldırımlar sadece ayak sesleri duyuyorum tak tak.fenerler beni süzerken gece boyu mırıldanırım dudaklarımda bir türkü ki sevda boyu.yokuşlar çıkıyorum kararsızlıklarla çevrili,en tepede gördüm bir selvi boylu.müthiş bir alfabe gibi,okuyorum onda nazın binbir çeşidini.gözüm düşse gözlerine,kirpikleri gaydiyan, zulmeder gözlerime.okudukça beni bu güzel,yakaladı güllerin en kuytusunu içimde.burcuna diktim masumiyetimi,kale benim olmadı verdim de safiyetimi.