Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: Başımız Sağolsun. Aşk Öldü!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Başımız sağolsun,Aşk Öldü !!!

Peki ey ahali nasıl bilirdiniz bu Aşkı ?

HAYIR ÖLMEDİ BENCE İNSANLAR YAŞADIĞI SÜRECE ODA YAŞIYACAKSmiley
meryemciğim gerçek aşk sen ölmeden ölmez,oda seninle beraber sen toprağa girene kadar yaşar.bu benim kendi düşüncemSmiley
Aslında kendi halindeydi. kimseye zararı yoktu, insanlar yanlış kararlarının bedeli olarak çektikleri acıların suçlusu olarak aşkı gösteriyorlar.
Biranlık bir hevesle ve sonrası düşünülmeden verilen kararların günah keçisi olarak aşk ilan ediliyor.
karar vermeden önce iyi düşünmüş olsak ve vermiş oldugumuz karardan zarar yerine faide görmüş olsak bu defa aşk iyidi mekanı cennet olsun mu derdik yoksa, güzel bir karar vermişim şimdi mutluyuz deriz?
Aşksız bir hayat söz konusu olamaz. tabi aşk sadece iki insanın birbirine karşı hissetmiş oldugu bir duygu da değil yani.
En büyük ve Değerli Aşk İlahı Aşk... İnşallah o aşkı hisseder ve tadarız....
anketin başlığı o semacığım( Anket: Başımız Sağolsun. Aşk Öldü! Peki ey ahali nasıl bilirdiniz bu Aşkı ? )
ben için aşk ölmedi hemde çok diri Smiley (28)
(01-11-2008, 15:36 )Sema demiş ki: [ -> ]meryemciğim gerçek aşk sen ölmeden ölmez,oda seninle beraber sen toprağa girene kadar yaşar.bu benim kendi düşüncemSmiley
(02-11-2008, 16:29 )EsmaMeryeM demiş ki: [ -> ]anketin başlığı o semacığım( Anket: Başımız Sağolsun. Aşk Öldü! Peki ey ahali nasıl bilirdiniz bu Aşkı ? )
ben için aşk ölmedi hemde çok diri Smiley (28)

açıklaman için sağol meryemcim konuyu gayet iyi anlamıştım zaten.konuyu sen açtığın için senin adını söleyerek konuştum,ama orda ben genel konuşmuştum.senin aşkın ölmüş mü yada yaşıyor mu diye bi soru yöneltmedim sana di mi?
aşk güzel bir duygu ama yalansız olursa ben yalancıdır şıkkını tercih ettim çünkü günümüz aşklarının çoğu böyle.yalan üstüne kurulu ve sadece tatmin amaçlı yaşanıyo birliktelikler.
Güllerin en güzeliyle rengini verdi , sevdamın mahrem bakışı.
Üzüntülerimin dertli sırdaşı gönlüm, sevdi ondan gelen nakışı,
Bilmediğim bir hal ile yonca taşıyan gözlerim, geceler gibiyken
Aşinası seçti mutluluğu da vermedi beden mısrında bu ağlayışı.
Ömrünün baharında çiçek dermeden giden mahkum benim,
Zindanımı handan eden,gülşenimde gezinen de yoktur yerim.
Bereket kılacak yağmurlar gibi sevda beklerken toprak toprak
Bir güzelin suya akseden bakışlarında parçalanır benim tenim.
Sessizliğin aşktan kalesinde duygularım can veriyor birer birer
Fakirin şükrü gibi aczimin fendine çıkan her yol onsuzlukta şer
Tutsam ellerini bakamam gözlerine ne haya ki düşsem düşüne...
...................
muhammet karakaş

aşk,cümleler yazdırır binlerce,öldü demişlerdi aşka inanmayn yaşıyor cümlelerimde oysa.belki aşkı vururlar,belki aşk işkence görür belki aşk,mahkum olur duygusuz hakimlerin iki dudağı arasına.aşk tarifine hacet cümlelerimin susup kalması kadar soyut ve sessiz.onu öldürdüm diyenler aşkı maddi varlığa indirgeyenlerin işidir.selametle kalınız.