Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: Kürtaj sonrası bebeğin görünümü
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
http://prolifetraining.com/WMV/Abortion-Pictures-high.htm
Bence bu videoyu hemen kaldır
Çok kötüü...
konunun neresi kötü anlamadım ibret alınması gereken bi video ve bence bu videoyu herkez izlemeli.açıkçası kaldırmayı hiç düşünmüyorum yükümsüz kardeşim
bu mesajınızı hemen kaldırmanız iyi olur.lütfen bu tip konuları buraya yansıtırken yansımalarını da düşününüz.
sanırım söylemlerimiz dikkate alınmıyo.bakın amaçlanan durum halisane olabilir lakin bu durum kabullenilecek bir durum değil ve hala burada yer alması hoş değil.katı olmayın düşüncelere kulak verin.kaldı ki huzurforumun huzurunu isteyen bizler sizlere yardımcı olmak istiyoruz.biz bozan değil üstüne koyan olmak istiyoruz.fakat bananelik kabul edilebilir mi?lütfen dikkatle dinleyelim ve dikkat edelim.bu sözlerimi kale alacağınızı umar saygılar sunarım.
(05-12-2008, 23:05 )mehmedim demiş ki: [ -> ]sanırım söylemlerimiz dikkate alınmıyo.bakın amaçlanan durum halisane olabilir lakin bu durum kabullenilecek bir durum değil ve hala burada yer alması hoş değil.katı olmayın düşüncelere kulak verin.kaldı ki huzurforumun huzurunu isteyen bizler sizlere yardımcı olmak istiyoruz.biz bozan değil üstüne koyan olmak istiyoruz.fakat bananelik kabul edilebilir mi?lütfen dikkatle dinleyelim ve dikkat edelim.bu sözlerimi kale alacağınızı umar saygılar sunarım.

neden böyle düşündüğünüzü bilmiyorum ama videoda içler acısı bir durum var. kürtaj yaptıracak olan biri bu videoyu izler ve ipret alıp hatasından vazgebilir. sonuçta can kazanmış bir beden zorla öldürülüyor, bir nevi cinayet.
Tabi sağlık açısından zorunlu olarak kurtaj yaptırma durumlarıda oluyor umarım onlarda daha erken aylarda bu işlemi yaptırıp böyle bir manzaraya sebep olmazlar.

hocam siz neden burda yer almaması gerektigini daha açık bir dille ifade ederseniz ona göre konuyu açan arkadaş tekrardan bir değerlendirme yapar. Kolay gelsin.
Hayırlı forumlar