Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: 2009 Yılının İlk Bebeği...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
2009 Yılının İlk Bebeği...
2009 yılının ilk bebeği Erzurum'da dünyaya geldi. Erzurum Nene Hatun Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde normal doğum olarak dünyaya gelen Toprak bebek ailesini sevince boğdu.
Anne Yaşar Toprak, 4'ncü çocuğu olan bebeğin cinsiyetinin kendileri için sürpriz olduğunu belirterek, "Daha önceden bebeğin cinsiyeti hakkında bilgimiz yoktu. Erkek olduğunu duyunca sevindim. Sağlıklı olarak dünyaya geldiği için çok mutluyum" diye konuştu.

Hastane ebelerinden Nuray Akkoyun, yeni yıla girmeye dakikalar kala hastaneye başvuran anne Yaşar Toprak'ın normal doğum sonrası 2 kilogram 600 gram ağırlığında erkek çocuğu dünyaya getirdiğini ve durumunun son derece iyi olduğunu söyledi.

BAŞKENTTE YENİ YILIN İLK BEBEĞİ

Başkentte yeni yılın ilk bebeği, Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde dünyaya geldi.

Yaklaşık 5 yıldır evli olan Nurşah-Serkan Demirhançer çiftinin 3 kilogram 490 gram ağırlığındaki ilk bebeklerine ''Ece'' ismi verildi.

Hastanenin Başhekim Yardımcısı Dr. Mustafa Beşli, normal doğumla dünyaya gelen bebeğe altın taktı.

Anne Nurşah Demirhançer, bebeğin yeni yılda doğmasının şans olduğunu belirterek, ''İnşallah hep öyle olur. Bu ilk doğumumdu. Doktorlara teşekkür ediyorum'' dedi.