Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: Öss Bahaneleri..
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Öss bahaneleri... Bugün, 14:42
son haftalarda deneme sınavlarında girmeye o kadar alışlmıştım ki öss yi deneme sanıp cevap kağıdına işaretlemedim
streetboy

Bugün, 14:40
önümdeki çocuk salağın tekiydi baktığım bütün sorular yanlış çıkmış kazanamadım bir daha o çocuğun arkasına oturmayacağım
streetboy

Bugün, 14:32
universite sınavına girdim cunku annem istedi.kıramadım!!!
asenam

Bugün, 14:28
Aslında ben yüksek lisansıda bitirdim.arada askerliğide yaptım ama eğitimimde bir eksik oldugunu düşündüm... Hayata sıfırdan başlamak için OSS girdim...
zanza

Bugün, 14:27
sorular çok kolaydı canım yapmak istemedi

Bugün, 14:18
bende sınava girdim çalışmıştım ama eski sevgilimle aynı sınıfta girdim sınava onu izlemekten birşey yapamadım ama o kazanmış ben kazanamadımm..
kurban (eski sevgili)

Bugün, 14:17
ya öss bana denemeymiş gibi geldi.bir ara uyumuşum.30 sn falan.ondan hukuk tutmuyor...
innocence

Bugün, 14:14
bana ıstedıgınız sorudan baslıyabılırsın dedıler ben hangısınden baslıcagıma karar veremedım sonra bır tane buldum zil caldı kısmet degılmıs seneye
össnekiya

Bugün, 14:12
sınavda yapamadıgın soruları bos bırak dediler zaten benim sınavı kabul etmediler

Bugün, 14:11
valla annem bana sen hiçbir şey yapamazsın dedi bende onu kırmak istemedim bişi yapmadan çıktım

Bugün, 14:04
en sevdigim yavru köpegim hastaydı onu veterinere götürdüm sınava girmedim

Bugün, 14:01
oss bahane nede olsa kazanamıyacam

Bugün, 14:01
başlamak bitirmenin yarısıdır demişlerdi yarısı bana yetiyordu basladım cıktım

Bugün, 13:50
sınava telefonumu almadılar.cep telefonsuz ben hiçbirşeyim.hiçbirşey olmaktansa sınavdan çıkarım dedim ve çıktım..

Bugün, 13:31
Kitapçık yere düştü.Titiz biri olduğum için almadım

Bugün, 13:24
sınava giderken yağmur yağdı ıslandım ve soruları yapamadım

Bugün, 13:23
benim erkek arkadaşım bu şehirde.düşündüm eğer ben kazanırsam giderim.o burda kalır.ben de onu çok özlerim...özlememek için sınavdan çıktım

Bugün, 13:23
öss yi kazandım ama gitmeyeceğim,ÇÜNKü DERS çalışmayı sevmiyorum

Bugün, 13:20
mat 2 de butun soruları heycandan kaydırdım)

Bugün, 13:18
dert yapmaya gerek yok dedim girmedim onca dert varken bir de öss mi olacaktı
Alıntı
ya iyi güzelde KPSS için olanıda yok mu bu bahanelerinSmiley
onlarıda kendimden yazacagım bıraz biriksinde Smiley (29)
(17-04-2009, 14:50 )EsmaMeryeM demiş ki: [ -> ]onlarıda kendimden yazacagım bıraz biriksinde Smiley (29)

iyi ya siz yazında bende sizden (ç)alıntı yaparım artık:hıhı:hıhı