Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: ÖLDÜREN ŞAKA
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
ÖLDÜREN ŞAKA

Yer : KOCAELİ
1.Kahraman :Recep ERMAN
2.Kahraman :Vidanjörcü RECEP
Zaman :Ağustoz ayı

Senenin en sıcak aylarından AĞUSTOS ayındaydık.İZMİT de çalışan bir abimiz vardı onun adı da Recep di.İZMİT Belediyesinde şöförlük yapardı.Aracı VİDANJÖR aracı idi.Fosebtik çukurlardan çekdiği pisliği uygun yerlere boşaltırdı.Bir mükellef ona benim bir meyve bahçem var havalar çok kurak geçti ıslatamadım bahçemi bir güzel ıslatırsan memnun olurum dedi.O da peki dedi.Bahçede erik kiraz da yiyebilirsin dedi.O da ertesi gün gelip bahçeyi bir güzel ısladı.Sonrada meyve ağaçlarına çıkıp bir güzel meyvelerden doyuncaya kadar yedi.Aynı anda sarhoşdu.Havanın sıcaklığından ve yediği meyvelerden dolayı RECEP abiyi hararet basmıştı.Bir baktık bizim 9 çocuk babası RECEP itfaiyenin oraya serinlemek amacıyla geldi.Yanıyorum beyler dedi .İtfaiyenin önünde buz gibi suyu olan derin bir havuz vardı.Biz şakalaşmak amacıyla onun içine bozuk para atar diğer kişinin onu alması için şakalaşırdık.Baktık RECEP abi yanıyor hararetten şuna 2,5 kuruş atalım dedik.Atan kişide Recep ERMAN idi.Şaka kastıyla 3m lik havuza parıyı attı.Receb abiye; bak para attım havuza almak istermisin dedim.O da bahane arıyordu havuza atlamak için.Hemen üstünü çıkarmadan doğru havuza atladı.Orda bir müddet kaldı.İyi bir şekilde serinledi dedik birazda sarhoşlukdan ayılır diye gülüştük aramızda.Baktık 3-4 dakka geçti telaşlandık Recep ERMAN a parayı sen attın adamı kurtar dedik.O da atladı su çok soğuk olduğundan adamı kurtaramadan suyun üstüne çıktı.Kurtaramadım dedi orda ölecene duruyor dedi.Sonra birde baktık ki ağzı açık sırıtır vaziyette suyun üstüne kendiliğinden çıktığını gördük .Hemen onu havuzdan çıkardık.Kenara aldık ambulansı çağırdık.Hastaneye kaldırıldı.Doktorlar karnından bol miktarda su çıkardı.Ama malesef RECEP abi ölmüşdü.Biz şok olmuştuk.

alıntı
allahım ya çok kötü Smiley (27)
ne diyeyim ki?? kötü bişe!