15-07-2006, 00:52
15-07-2006, 00:52
15-07-2006, 11:33
inanmıyorum yaaa bu kadarınada pes doğrusu sanki o insanLara canLarını iştence yapan kişiLer weriyor da sonradan aLmaya kaLkıyorLar dünya bu kadar kötü oLmamaLı onLarın yerinde bizLerde oLabiLiriz kim biLir beLki de oLacağız yüce rabbim oradakiLere yardımcı oLsun öLenLere rahmet, geride kaLanLara sağLık diLiyorum
ARKADAŞLAR LÜTFEN DUALARINIZDA FİLİSTİNDEKİ KARDEŞLERİMİZ İÇİNDE YER AYIRIN
ALLAH RIZASI İÇİN....!!!!
ARKADAŞLAR LÜTFEN DUALARINIZDA FİLİSTİNDEKİ KARDEŞLERİMİZ İÇİNDE YER AYIRIN
ALLAH RIZASI İÇİN....!!!!
15-07-2006, 17:53
resimleri yakından görmeye kimin yüreği dayanırki acaba....? onlar gibi çaresiz kalmak aklım almıyor,,,mümkün olsada yanlarında olsak bedenen ve onlarla beraber mücadele etsek ama mümkün değil,ama madem bedenen olamıyoruz yanlarında bari duamızdan mahrum etmeyelim onları ki bizde mahrum kalmayalım... bu zulüm böyle devam etmez Rabbimin gazabı yakındır... Rabbim o vicdansızları ıslah etsin onlara hidayet versin işte o zaman yaptıklarının acısını vicdanları ödetir... ALLAH rızası için MUHAMMED aşkı için duamızın baş tacı edelim kardeşlerimizi....
15-07-2006, 20:59
Allah yanlarına koymaz.Öbür dünyada da,bu dünyada da ettiklerini tek tek bulurlar...yazık ya bir insan bir insana bunları nasıl yapar çok yazık...
ruzgar1
15-07-2006, 21:02
Rabbim yardımcıları olsun.
15-07-2006, 21:34
dagruzgari demiş ki:Rabbim yardımcıları olsun.
amin.....
15-07-2006, 23:16
allah razi olsun kardeşler.. dualarımızda onları sakın unutmayalım.. mevlam yar ve yardımcıları olsun..
16-07-2006, 00:12
lanet olasıcalar!! Hz. Allah kardeşlerimizin yardımcısı olsun!! bu dünya da çile çekiyorlar ama inşallaH öbür dünyada mukafatlarını alacaklar!!
16-07-2006, 13:11
Ya Rabbimbiz böylegüngeçiyorken onlara yanikardeşlerimize tek elimizden gelen dua dua mızı boşçevir me kapına geldik bizi kabuleyle ve o yahudi israili sen kahhar sıfatı,n ile kahret amin
29-07-2006, 10:56
alemdar iyi hoş bir noktaya değinmişsin ama konunun başlığı filistin zulmü değil İSRAİL ZULMÜ olmalıydı. yada İSRAİL VAHŞETİ böyle sanki filistin zulmü deyince zulmü filistin yapıyomuş gibi olmuş bu arada bu zulme böyle tepki vermeniz hoş ama bence 40 gün teheccüde kalkalım bu mübarek 3 aylarda ancak ve ancak duayla karşılık verebiliriz bu köpeklere yoksa öyle küfürler beddualar saçmakla bitmez işşş!!! ben gece namazları ve teheccüdlerde dualar uçuruyorum kardeşlerime... sizde yapıyorsanız Yüce Yaradan kabul eder sesinizi duyar inşaallahuteala yapmıyorsanızda bir an önce başlayın dostlar!!!