Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: BİLGİLERİNİZE...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
BİLGİLERİNİZE...
Coca-cola ve pepsi'nin ortalama ph degeri 3.4.bu asitte dişleri ve kemikleri eritmek için yeterlidir.Pepsi veya Coca-cola'yı içmeden öncebir düşünün.

Dünyada kimsenin tavsiye etmeyecegi CARBONDİOKSİT içiyorsunuz. İki yıl önce Delhi üniversitesitesinde "kim daha fazla coca-cola içecek"diye bir yarışma yapıldı.Sekiz litre coca-cola içen kazandı ve herkesin önünde ldü.neden?Çünkü çok fazla karbondioksit almıştı ve kanında yeterli oksijen yoktu.

Birisi,kırılmış dişini bir şişe pepsinin içine koydu ve diş 10 günde eridi!!!Dişler ve kemikler ölümden sonra en çok dayanabilen oganlarımızdır. Bir şişe kola içerek midenize ve bagırsaklarınıza ne yaptıgınızı bir düşünün...

23 YIL KOLA FABRİKASINDA ÇALIŞAN BİRİSİNİN NAKLETTİGİ GERÇEK.

Malumunuz kola denilen ürünün temel hammaddesi meyan köküdür ve meyan kökü ile beslenen canlılar arasında FARE de bulunmaktadır. Büyük şirketler tonlarca üretim yaptıkları için kepçelerle toplamaktadırlar. Meyan köklerini tonlarca topladıkları için de fareleri ayıklamaya uğraşamamakta daha doğrusu uğraşamamaktadırlar.Bu yüzden de meyan köklerini içindekilerle birlikte preslemekte sadece kalan deri,bacak parçalarını elekten geçirerek yıkamaktadırlar Meyan kökünün suyunun yanında farenin kanı,mide öz suyu vs. gibi sıvılarda karışmakta, renk siyah olduğu için estetik açıdan bir sorun olmamaktadır.Tabi kola üretimi yapan şirketin kimyasal yöntemlerle bu özrü sağlığa zararsız hale getirme ihtimalide var...Bu olayı anlatan kişi çalıştığı 23 yıl boyunca bir bardak bile kola içmemiş.Siz de içmeyin

COCA-COLA'NIN TÜRKİYE TEMSİLCİSİ, CNN DE YAPTIGI AÇIKLAMA İLE TEMMUZ AYINI TÜM GELİRİNİ VE BUNDAN SONRAKİ AYLARIN KAR PAYLARINI İSRAİL DONANMASINA DEVRETTİGİNİ AÇIKLADI.
ne denebilir ki!!! içmemek lazım ama! ben açıkçası dayanamıyorumm öyle bir an oluyor ki içmesem sanki ölecem!! Smiley (29) Smiley (29)
psychomax13 demiş ki:ne denebilir ki!!! içmemek lazım ama! ben açıkçası dayanamıyorumm öyle bir an oluyor ki içmesem sanki ölecem!! Smiley (29) Smiley (29)

inanır mısın bende öyLeyim koLa we nescafeden başka bişi içmiyorum (((annem karışmasa sabahLarı da içicem ama maLum...)))Smiley (28)