29-04-2014, 16:58
Avitaion English Center İngilizce Dil Okulları, dil öğrenimindeki görüş karmaşasında, öğrenim esnasında oluşabilen karmaşayı ve bunun yanında istikrarsızlığın sebep olduğu etkenleri aradan çıkarmak amacıyla bir ingilizce eğitim programı sunarak İngilizce öğrenmek isteyenlere düzgün bir eğitim süreci geçirmelerini hedeflemektedir.
İlk başta tercih ettiği kurum mensuplarının etkilerine karşı olarak yapılan günlük programların akışı, isteklerini karşılayarak iyi yönde tepki alabilen AEC Dil kursları, doğru devam ettiği yolda aynı dalda ki sektörlerin yabancı dil öğreniminde referans olabilme düzeyine gelmiştir.
Eğitim için devam ettiği sektörde farklı bölümlerde öncelik tercih haline ulaşmış konumunda sürdürdüğü eğitimler, kişiye özgü programlama eğitimleri veya en fazla altı kişilik sınıflarda gösterilen öğretimler başlangıç İngilizce'sidir.
Avitaion English Center İngilizce Dil Okulları; eğitim farkıyla, öğrenim aşamasındaki kişilere en iyi şekilde İngilizce bilgilerini en iyi şekilde sonuca daha iyiye taşımasına öğrenmeleri gereken her şeyi aktarmaya devam etmektedir.
İngilizce öğrenim süresi boyunca işinde uzman bir kadro tarafından, eğitimde muvaffakiyetin başlıca etkenin öğretmen olduğunun bilincinde olan Avitaion English Center Dil kursları, bu doğrultuda özverili ve sorumlu bir şekilde davranmaktadır. Kişilere ve kurumlara özel ingilizce programları uygulayarak istenilen zaman içerisinde en iyi şekilde yabancı dil öğrenimi için hazırlanan programlar da öğrencilerin en üst düzeyde eğitimlerini tamamlamasını hedefleyen Avitaion English Center İngilizce Dil Okulları, etkili ve kalıcı bir şekilde hizmet vermektedir.
AEC Dil kursları, ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ve bunun yanında 2012 Tüketici Kalite Ödülü almaya hak kazanarak verdiği ingilizce kurslarının sağlamlık ve kalitesini belgelemiş ve bunun yanında İngilizce Dil Kursu alanındaki istikrarlılığını, özenini, kurumsallığını kanıtlamıştır.