Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: resimlerinizi filme çevirin!!! proshowGold
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
evet arkadaşlar bahsi gecen programımız sayesinde resimlerimizden vcd ve dvd de izleyebileceğimiz filmler yarattabiliyoruz.
mesela bir arkadaşımıza yazın tatilde cektirdiğimiz resimlerimizi yollamak istiyoruz ama o ne resimler digital ve arkadaşımızın pc si yok nasıl yapacağız işte tam burada proshow gold devreye girriyor ve sizin resimlerinizi bir cd ye vcd formatında yazıyor. ve isterseniz resimleriniz arasında geçiş yaparken birbirinden güzel yüzlerce efekt uyguluyor müzik ekliyor resimlerin uzerine ister her resim için ayrı ayrı ister hepsine birden logo veya istediğiniz herhangi bir yazıyı ekliyor ve dvd de izleyecek arkadaşlarımız için ozel bir açılış ekranı uyguluyor(orneğin ayrı ayrı zamanlarda ayrı yerlerde cekindiğiniz resimleriniz var işte bunları ayrı klasorler şeklinde secebilme imkanı tanıyor size proshow gold). ben kullandım anneme babama resimleri bu yolla gonderdim cunku onların pc si yok inanmazsınız muthiş otesi bir program.. Smiley

[hide]buradan arkadaşlar!!![/hide]
peki bunu nasıL yapacağız? yani internet üzerinden mi? ewtse bizimLe Linki payLaşır mısın?
link yenilendiSmiley (34)