Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: adını sen koy........
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Garip duygular seziyorum bedenimde, hiç yoktan alınganlıklarım başladı ona, oysa o benim arkadaşım, ve ötesi olamaz, ikimizde ayrı aşklara aşık iken ben sana bakmaya, senin hayatından yürümeye başladım,

Kızma dostum, kızma!
Ötesi yok!
Dahası yok!
FazLası hiç yok!

Biliyorum gelecegi yok! senleyken sabrı yok!

Bugün beleğimi zorlamaya yöneldim, ben sana dost iken nasıl davranırdım, nasıl iyi şeyler söyler, nasıl kavga ederdim, incitirmiydim seni? yoksa sana hiç kıyamazmıydım.
.
.
.
.
.
Ben düşerken bir el görünürdü kuşkusuz o el hep senin olurdu, bana binlerce söz söyleyip gözyaşlarımı silerdin, beni yargılamaz ben olduğum için severdin

Şimdi Dost!
Ya peki şimdi de yargılayacak mısın bu gözleri?
teşekkürler... çok güzel
çok güzel gerçekten
harbiden güzeldi... sağol
MERHABA
Her şeyden önce en güzel ve en anlamlı ilişkiler sağlam ve güvenilir bir dostlukla başlar.O halde başlangıçta dostluğu konuşmak ve tartışmak daha anlamlı daha yerinde olur...sizinde aynı düşüncede olduğunuzu umut ederim.
NEDİR DOSTLUK?
Günde bir iki kere aklına gelmek mi?
Bir akşam üstü iş çıkışı merhaba diyerek karşılıklı bir şeyler içmek mi?
Akşam üstünün yorgunluğu bedene hakim iken,telefonda nasılsın sesiyle yorgunluğunu unutmak mı?
Dostluk,sabahın gün doğuşunda bir günaydın demek mi?
Dostluk,bir tebesüm mü?
Dostluk,iyi temenni güzel dilekler mi?
Dostluk,alınan bir hediyeden duyulan mutluluk mu?
Dostluk,veda ederken el sallayıp uğurlamak mı?
Bence bunlar dostluk değil,bunlar olsa olsa insanlıktır.Her insanın yakınına tanıdığına yapması gereken asli vazifelerdir.
Peki o zaman dostluk nedir?
Dostluk içte başlar,kalpte başlar,gönülde başlar,beyinde başlar.
Güven duygusuyla yakınlaşmak ve yakınl aştıkça dahada güven duymak.
Dostluk bir paylaşımdır..acıyı ve tatlıyı,kederi ve sevinçi paylaşmaktır.
Dostluk,her zaman uzanan sıcak bir eldir.
Dostluk.bencilliği,menfaati ayaklar altına alıp kirli düşüncelerden arınmış her konuda sığınılan bir güç ve dayanaktır.
Dostluk,bir ekmeği paylaşmak,bir elmayı paylaşmaktır.
Dostluk,dertleri,sıkıntıları paylaşarak yok etmektir.
Dostluk,her şeyde hem almak hem vermektir.
Dostluk,herhangi bir acıda aynı duyguyu taşamaktır.
Dostluk,huzura,mutluluğa,bahtiyarlığa açılan bir kapıdır.
Dostluk,kinden,hasetten uzak affı ve bağışlamayıda yerine geldiğinde yapabilen duygudur.
Dostluk,umut veren,güç veren,huzur veren bir olgudur.
Dostluk,çarenin bittiğini düşündüğün bir anda çareler bulan bir sihirdir.
Dostluk,Acımayı,şefkati,merhameti üreten bir kaynaktır.
Dostluk,aynı nefesi alıp,aynı havayı teneffüs edip,aynı duygularla,aynı hislerle kişilere huzur vermektir.
Dostluk,küçük hesaplardan arınmış,saf ve berrak duygular içinde doğal ve tabi olabilmektir.
Dostluk,şekil ve görüntüye bakmadan öze ve niyete odaklanmaktır.
Dostluk,birlite olmanın,birlikte paylaşmanın,birlikte dertleşmenin,birlikte mutlu olmanın gururunu yaşamak ve yaşatmaktır.
Dostluk,birlikte gülmek,birlikte ağlamaktır.
eline sağlık zorlu sevdam harıka bir yazı eklemişsin yüregıne sağlık canım
Dostluk,birlite olmanın,birlikte paylaşmanın,birlikte dertleşmenin,birlikte mutlu olmanın gururunu yaşamak ve yaşatmaktır.

aysema ve s_mecnun ikinizin de yüreğine sağlık paylaşımlar çok güzeldi tşk.