Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: Cin Cagırma :(
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Bu olay alıntı felan değil birebir ben ve kuzenlerim yaşadık..

Annemlerin olmadığı bir gece yine bütün kuzenler toplandık.Gecemiz çok sakin geçiyordu,kuzenlerimden biri hadi biraz renk katalım dedi.Korkmaya ne dersiniz?
Nasıl olucak bu diye sordum,klasik ama cin çağırma fikrine ne dersiniz?
Olabilir aslında iyi fikirdi daha önce cin çağırmamıştık.Yaşanmış hikayeleri anlatıp korkuturduk birbirimizi.
Ne gerekli dedim.
Kahve fincanı üzerimizi öretebilecek bir örtü.
Herşey hazırdı ışıkları söndürdük ve başladık.Olay aslında ruh çağırma ama bizim kuzen işin boyutunu biliyor olsa gerek ruh gelmez cin gelir dedi.
Bizim için değişen bişey yoktu.Amaç sadece korkmak olduğundan ne gelirse gelsin demiştik.
Bizimkisi başladı eyy cin burdaysan bi işaret ver.Elele tutuşmuştuk ve örtünün altından gelecek işareti beklerken belli etmesekte korkuyorduk ama bi yandanda inanmıyoduk.Gelmez diye konuşuyoduk kendi aramızda gelmezdi herhalde....
Bi anda odada tuhaf bir renk belirdi.Çok korktuk ve örtünün altından çıkıp herbirimiz odanın bir tarafına dağıldık.
Ortaya bıraktığımız harfler dağıldı ve fincan bi anda olduğu yerde paramparça oluverdi.Dilimizi yutmuştuk sanki kimseden ses çıkmıyodu.Korku hepimizin yüzlerinden okunuyodu.
Ne yapıcaz şimdi diye bağırdım kuzenime.Korkmayın diye sakinleştirmeye çalışıyodu ama kendiside korkuyordu ve bu bizim daha çok korkmamıza sebep olurdu.
En nihayetinde aklına ışığı açmak gelmiş olucakki Bi anda elektrik düğmesine yöneldi.
Işıklar açıldığında dua edin yoksa gitmez hepimiz korka korka dular ettik ama gitmemiş olacak ki olaydan çok sonra kardeşim bir kaç kez namaz kılarken odada siyah bişeyin belirdiğini ve süratle önünden geçtiğini anlattı.Evden taşınıncaya kadar bu tarz benzeri durumlarla karşılaştık.

Batıl inanç diye nitelendirdiğim bu varlıklara artık inanıyorum ve bir daha asla böyle bişey yapmamam gerektiğini biliyorum.
aferım yanı cın vardır varlıgı mevcuttur ve senın neyıne cıncagırmak

buna ınan man lazım böyle seyler yapmayın çok kötü yakanızı

bırakmıya bılırdı teşekkürler
ilginç walla ben hiç denemedim ama tanıdığım birçok kişi buna benzer olaylardan bahsetti...iyi yırtmışsınız walla allah ayrdımcınız olmuş neyse bunula geçmiş olsun diyelim herhalde bir daha böyle bişeye kalkışmazsınız...paylaşımın için teşekkürler
bu acayip ya
hmm bende asil inanmiyorum ama
insan bazi ufak tefek seylere sahid oluyor
gerçekten güzel kurtulmuşsunuz. bizim komşumuzu biraz fazla cinlerle uğraştığı için cinler çarptı durumu çok kötü adamın boynu ve ağzı yamuk bir şekilde dolaşıyor.
ne yalan sölim buna benzer şeyler küçükken biz de yapardık.
ama cinler gerçekten var ve çağrılıyo bu gerçek
SELAMLARSmiley