29-07-2006, 22:47
Şimdi uzaklardasın benimle değil, Ben yalnızım seninle değil, Adın kalbimde dilimde değil, Kalbim sende içimde değil...
Seni düşünmek seni görmekten iyidir çünkü ben hayalimdeki seni seviyorum
Ne içimde seni unutmak gibi bir his var..nede aşkımı körükleyen bir rüzgar..ne seni görmeyecek kadar güçlüyüm..nede görmeye dayanacak kalbim var..
En büyük dostluklar büyük okyanuslardaki dev dalgaların altındadır. Bir gün ıssız bir adanın bir parçasına çarpıpta milyonlarca parçaya ayrılmış olsa dahi birleşmeye mahkumdur.
Hiç kimsenin adını bilmediği bir duygudur yüreğimde sana karşı beslediklerim, bu duygu seni tanımakla başladı ve sonsuza dek sürecek bitanem..
Babamdan öğrendim yerde ekmek bulunca yükseğe koymayı,kuşlar yer derdi ama ben hiç görmezdim ve yine de koyardım. Sonra seni buldum ve bildiğim en yüksek yere koydum, şimdi yoksun ne oldu kuşlar mı yedi dersin?
bir damla olsam bulutların üzerinde
dudaklarının arasına düşmek isterdim
bir ecel olsam karanlık gecede
kolların arasın da ölmek isterdim
bir avuctoprak olsam bahcende
ayakların altında ezilmek isterdim
bir çiçek olsam güzel bahcende
kök salıp senin le açmak isterdim...
Bu dünyada sakin sevme sevsende belli etme! seven sevilmez kıymeti bilinmez. seven ne kadar severse sevsin, sevilen daima nankör değmez!!
Seni düşünmek seni görmekten iyidir çünkü ben hayalimdeki seni seviyorum
Ne içimde seni unutmak gibi bir his var..nede aşkımı körükleyen bir rüzgar..ne seni görmeyecek kadar güçlüyüm..nede görmeye dayanacak kalbim var..
En büyük dostluklar büyük okyanuslardaki dev dalgaların altındadır. Bir gün ıssız bir adanın bir parçasına çarpıpta milyonlarca parçaya ayrılmış olsa dahi birleşmeye mahkumdur.
Hiç kimsenin adını bilmediği bir duygudur yüreğimde sana karşı beslediklerim, bu duygu seni tanımakla başladı ve sonsuza dek sürecek bitanem..
Babamdan öğrendim yerde ekmek bulunca yükseğe koymayı,kuşlar yer derdi ama ben hiç görmezdim ve yine de koyardım. Sonra seni buldum ve bildiğim en yüksek yere koydum, şimdi yoksun ne oldu kuşlar mı yedi dersin?
bir damla olsam bulutların üzerinde
dudaklarının arasına düşmek isterdim
bir ecel olsam karanlık gecede
kolların arasın da ölmek isterdim
bir avuctoprak olsam bahcende
ayakların altında ezilmek isterdim
bir çiçek olsam güzel bahcende
kök salıp senin le açmak isterdim...
Bu dünyada sakin sevme sevsende belli etme! seven sevilmez kıymeti bilinmez. seven ne kadar severse sevsin, sevilen daima nankör değmez!!