Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: *_SEWGİ_*
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
insan duygularinin en güzeli..
insana en yakisani...

dogar dogmaz anneyle baslar.zaman gectikce büyür genisler.daha cok kisi gereklidir,paylasmak gereklidir digerleri ile ..ve an gelir ögrenirsiniz en büyügünü.digerlerinin yaninda sifir kaldigi sevgiyi..
Allah Sevgisi !!ilaha duyulan sevgi.artik kaninizda bile onun akisi vardir.Ilik ILIk esen bir rüzgar nasil sizi tebessüm ettiriyorsa o sevgide öyle yapar iste.iliginize isler.artik digerleri diye bir sevgi anlayisiniz yoktur.ruhunuzda sadece onun sevgisi yer kaplar.yeniden dogusunuzdur sizin.Ve bakis acinizin degismesidir.cünkü artik diger sevgilerin olusmasini saglayani seviyorsunuzdur..asil gercegi kavramissinizdir.ve bu sizin mutlulugunuzu kat ve kat artirmaktadir.durmadan sükredersiniz gercek sevgiyi vereceginizi buldugunuz icin..ona duydugunuz sevgi digerlerinide kaplayacaktir ve artik baskalarina ihtiyac duymayacaksinizdir.hani merdiveni inerken bir basamak atlarsiniz ve midenizin ortasinda bir bosluk olur ya.iste o bosluk gibi bir bosluk kalmayacaktir yüreginizde.sicacik bakacaksinizdir insanlara.artik hep ümitvar olacakasinizdir.cünkü onun sevgisine sahip olanlar asla ümitsizlige kapilmayacakalrdir.onu bilenler ,sevenler her baktiklari seyde onun gercekligini görüp ümidi kesmeyecektir.kurtulus yolunu ergec bulacaktir.bütün yaptiklarini onun yolunda harcayacaktir ve ona kavusacagi günü bekleyecektir yine ümitle...

Ah etti yüregim seni bu kadar gec bulusuma
Lutuflarini bu kadar gec farkedisime
Latif'ligini göremeyisime
Ah etti gözlerim gercekligin bilemeyisime
Hak yolunda zamanimi harcayamayisima.

Sana geldim ya rab affeyle beni
En ummadigim anda kalbime aldim seni
Vaadlerinden eksik eyleme beni
Gördüm artik birakmam güzelligini
Ilk baslangic hep senleymis anladim yeni
Sana geldim ya rab affeyle beni
Ilk harflerine sakladim siirimin benligini... Smiley
evet sevgilerin en büyüğü tüm sevgileri kalbimize vereni sevmek daha ne olsunSmiley (Allahım kalbimizden senin sevgini hiç eksik etme AMİN)
ondan başka sıgınagımız yok derdımızın dermanı gönlümüzün tek aşkı

teşekküreler
cevaplarınız için esas ben teşekkür ederimSmileySmileySmiley