Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: benden seçmeler4
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
>>Sebepsiz yere ağlamak istedin mi hiç Ağlarken boğazına bi düğüm saplandımı Yanağından süzülüp yüreğine düşen her damlada SENİ SEVİYORUM diye haykırmak geldimi içinden sevdiğine Şimdi de ağlıyorum SEVDİĞİM ama sana değil bir kalemde sildiğin AŞKIMIZA ağlıyorum SENİ SEVDİĞİM için özür dilerimSmiley (25)Smiley (40)

>> Her Gün Kendime Yeni Bir Beyaz Sayfa Açıyorum Anladım Ki Sayfa Siyah Dahi Olsa İmzayı Atan Kalemin Rengidir."İnsanın Kendisi"

>>Ay agliyor sevipte kavusamayanlar icin. Yildizlar sarki soyluyor sevipte sevilmeyenler icin Bende Agliyorum sevipte kavusamadigim askim icin

>>Şimdi daha iyi anlıyorumki nefes almak değilmiş yaşamak, ateşlerde yanmak gibi birşey seni severken sensiz olmak.

>>dün gece bir melek gönderdim seni izlemesi için umduğumdan çabuk geldi ''ne oldu'' diye sorduğumda :''bir melek bir başka meleği izleyemezki''dedi

>>EĞER BİRGÜN AŞKIN ÖLÜRSE ONU DOĞDUĞU YERE GÖM{KALBİNE!!!}Smiley (25)

>>AĞLAMAYI BİLMEYEN GÖZLER SEVMEYİ DE BİLMEZLER BEN HALA SEVİYORUM DEMEKKİ BEN HALA AĞLIYORUM.

>>BEN SENSIZ GUNLERIME YANARKEN BELKI SEN BENSIZLIGE SEVINECEKSIN AMA SUNU UNUTMAKI BIRTANEM BIR GUN GELECEK SENDE BENI SEVECEKSINSmiley (25)

>>KESKE YANLIZLIGIM KADAR YANIMDA OLSAYDIN! KESKE YANLIZLIGIMLA PAYLASTIGIMI SENINLE PAYLASSAYDIM! KESKE SENIN ADIN YANLIZLIK OLSAYDI VE BEN HEP YANLIZ KALSAYDIM!!!

>>Benim kalbimi kırmak suya yazı yazmaya benzer, kırılan kalbimi düzeltmek gece doğan güneşe benzer. Sen o suya yazı yazöayı başardın şmdi güneşin doğmasını bekle...Smiley (40)

>>BİR GÜN GELİPTE BANA SENİ SEVİYORUM DERSEN SANA KARŞILIK VERMEYECEĞİM ÇÜNKÜ SEN BENİ ÇOKTAN KAYBETTİN....

>>!...içimde öyle güzelsin ki;onu kirletmeyeceğim seninle...!

>>>CANIN SAĞOLSUN HER ŞEYE RAĞMEN SENİ SEVİYORUMYA ONA ÜZÜLÜYORUM<<<
UNUTULANLAR UNUTANLARI ASLA UNUTMAZ
harika sözler teşekkürler Smiley (18) emegine sağlık.... edevamida gelir insallah
teşekkürler güzel sözler
çok güzel olmuş bu da benden olsunSmileySmiley

[Resim: uyuyuyfv2.png]
[Resim: ujytutxx4.png]

_RANGER_ demiş ki:çok güzel olmuş bu da benden olsunSmileySmiley

[Resim: uyuyuyfv2.png]
[Resim: ujytutxx4.png]
güzel sözler ranger çok güzelSmiley (26)
(03-08-2006, 10:52 )OceaN demiş ki: [ -> ]UNUTULANLAR UNUTANLARI ASLA UNUTMAZ