Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: SENSİZ
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
[Resim: sensizvk7.jpg]
bastın bu akşam hüzün oacagına.. hayırdır kardeş nedir bu hüznün sebebi...

güzel şiir tşkler
*ALEmDAR* demiş ki:bastın bu akşam hüzün oacagına.. hayırdır kardeş nedir bu hüznün sebebi...

güzel şiir tşkler
ne yapalım hüzün işteSmiley (26)Smileygerçi doğruyu söyleyecek olursak kız arkadaşımız bizi bu hale attıRanting2ama inşallah dönecek çünkü biliyom oda seviyooo
OceaN demiş ki:ne yapalım hüzün işteSmiley (26)Smileygerçi doğruyu söyleyecek olursak kız arkadaşımız bizi bu hale attıRanting2ama inşallah dönecek çünkü biliyom oda seviyooo

hayırlıysa dönsün hayırsızsa alsın başını gitsin takma kafana herşey olacagına varırSmiley (26)
*ALEmDAR* demiş ki:
OceaN demiş ki:ne yapalım hüzün işteSmiley (26)Smileygerçi doğruyu söyleyecek olursak kız arkadaşımız bizi bu hale attıRanting2ama inşallah dönecek çünkü biliyom oda seviyooo

hayırlıysa dönsün hayırsızsa alsın başını gitsin takma kafana herşey olacagına varırSmiley (26)
evet kardeş hayırlıysa zaten bir gün kesin beraber oluruz...
hakkımızda en hayırlısı ne ise o olsun arkadaşlar kimseye değerinden fazla değer vermeyeceksiniz bu hayatta bunu öğrendim ben.........
amin tabiki hayırlısı olsun NİCELERİ GELİR insanın hayatına en güzeli kalıcı olan vede seven insandır inş hepiniz mutlu olursunuz
sağolun arkadaşlar teşekkür ederim hepinize...giden gitti zaten bir dahada dönmez ırmağın dediği gibi ''kimseye değerinden fazla değer vermeyeceksiniz bu hayatta bunu öğrendim ben.........''aynen ırmak bende öğrendim...