ARKADAŞLAR HERKEZ BAŞINA YADA CEVRENİZDE OLMUŞ İLGİNÇ BİR OLAYI VE BUNDAN BİR DERS ALMA GİBİ BİR DURUMLA KALDINIZMI ONLARI ANLATALIM
MUTLAKA HERKEZİN BAŞINA GELMİŞTİR DİMİİİ
.gif)
bir keresinde şaka olsun diye üst katta oturan akrabamıza
telefon açtım ve telefonda korkunç korkunç
sesler çıkarmaya başladım sonra kendimi tanıttım ama
iş işten geçmişti......
ben nerden bilim onun o kadar etkileneceğini
1-2 dak. sonra aşağı indiğinde ağlıyordu
ve bayaa da ağlamıştı
üzüldüm ben de ve bidaha böle şakalar yapmamaya karar verdim
bakalım ne kadar sabredecem
bu o kadar ders çıkarılacak bi olay değil ama yaşım itabariyle daha fazlası beklenemez yani
Aileminin bilmeyerek yaptığı günahı benim çekmem ailem için buyuk bir ders almasına sebeb oldu.En azından sebeb olarak onu gösterdiler
Henüz 5 yaşalarındayken bende hayal meyal hatırlıyorum tek katlı evimiz vardı üstününe teras yaptırıyolardı.Bende babamın yanına çıkayım derken çıkmama 1 merdiven kala dengemi kaybedip babamın gözü önunde aşağı düşüyorum 1 hafta komada yatıyorum derken iğleşmeye başlıyorum.Ailem osıra düşünmüş düşülmiyecek yerden düşüyorum sebeb olarak paralarını faize yatırmışlar ve o paradan terası yapmışlar
Haram paranın nelere mal olduğunu kimseye hayır getiremiyeceğini illaki o paranın burda veye öbür dünyada bir yerden çıkacağını, onlarında burda dünyada iken çıktığını hem birdaha yapmamamız için bir ders verdiğini düşünerek tövbeye geldiklerini öğrendim
RANGER cım normal daha yaşın ne başınne ne görücen o yaştaki
sendende başka şey beklenmezdi hani muziblikten başka neyse sende bu hareketlilik varken çok anın vardır eminim senin
ben dini açıdan demiştim ama olsun yaz güzelim sen en azından seninkiler komık oluyor güleriz
.gif)
.gif)
.gif)
şu fundık bi bitsin bende yazmaya çalışacagım arkadaşlar.. biraz idare edin
akşam bahceden geliyorum yemek filan derken bi yatıyorum sabah zor kalkıyorum.. işe alışmamışım biraz fazla yoruluyorum.. inşallah fındık bitince bende eskisi gibi devam ederim...
tşkler
*ALEmDAR* demiş ki:şu fundık bi bitsin bende yazmaya çalışacagım arkadaşlar.. biraz idare edin.gif)
akşam bahceden geliyorum yemek filan derken bi yatıyorum sabah zor kalkıyorum.. işe alışmamışım biraz fazla yoruluyorum.. inşallah fındık bitince bende eskisi gibi devam ederim...
tşkler
BİZ BURDAYIZ SEN DERT ETME
.gif)
DAHA ÇOOOK GÖRÜŞECEZ İNŞALLAH
.gif)
canını sıkma arkadaşım bak gül gibi götürüyoruz forumu aratmayız merak etme