Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: Mevlana Celalettin Rumi hazretlerinin Kabrİ
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
{EDITOR=[Resim: besmele1gx.gif]<br><br>[Resim: savkabr1bq.jpg]<br><br><font style="font-weight: bold; color: rgb(255, 0, 0);" size="3">Düzeltme<br><br>Mevlana Celalettin Rumi hazretlerinin Kabrİymiş..</font><br><br>sömürecek arkadaşlara duyurudur<br>lütfen resmin üzerine reklam vs. yazmayınız !EDITOR}
yasak olan bir şeyin yapılmış olması bana biraz garip geliyor... ancak yine de teşekkürler de ben biraz şüpheliyim bu konuda!! sonuçta bi hikmet warmış ki fotoğraf çekimi yasaklanmış.. öle diil mi?
walla kardeş bunu interte gezerken gördüm sizinle paylşamak istedim
Arabistanda türbelerde, kabede vs. foro çekimi genelde yasak..
onların mezhebinde türbe inancı filan yok bundan olsa gerek.
Vahhabi mezhebindenler ya..

tşk.... daha önce görmüştüm
Saygıdeğer kardeşim bu kabir Mevlana Celalettin Rumi hazretlerinin kabiri bu nette dolaşan resim onundur.Ama bazıları iy niyetlemi kötü niyetlemi eklemiş taa bu siteye ve birçok siteye efendimizin kabri diye yaygara yapılmıştır Lütfen kardeşlerim biraz mantıklı ve akıllı olalım Allah akıl vermiş selam ve dua ile
çok teşekkürler ilk defa görüyorum

Ailemede göstereyim Smiley (18)
{EDITOR=<DIV><STRONG>bişey değil arkadaşlar </STRONG></DIV>EDITOR}
{EDITOR=<P>
umut_yolcusu demiş ki:Saygıdeğer&nbsp;&nbsp;kardeşim bu kabir Mevlana Celalettin Rumi hazretlerinin kabiri bu nette dolaşan resim onundur.Ama bazıları iy niyetlemi kötü niyetlemi eklemiş taa bu siteye ve birçok siteye efendimizin kabri diye yaygara yapılmıştır Lütfen kardeşlerim biraz mantıklı ve akıllı olalım Allah akıl vermiş selam ve dua ile
</P><P>&nbsp;</P><P><STRONG>kardeş ben gidip çekmedin internette gezerken gözüme çarptı bende ekledim ne gibi bir art niyet olabilir ki !</STRONG></P>EDITOR}