Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: tüm üyelerin dikkatine
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Selam arkadaşlar bir konu hakkında hepınız le görüşmek istiyorum

forum çok hareketsız ne yapamlıyız burayı daha hareketlı kıla bılmek ıcın

önerilerinizi ve görüşlerinizi beklıyorum.

huzur forum   ruhsuz bir forum gıbı olmamalı

daha canlı olmalı ..........
Smiley (16)
bence mp3 artı oyunlar falan işe yararda...
bence sitemiz olması:alkış:gibi sadece biraz daha reklama ihtiyacı var açılmamız lazımSmiley (28)birazda üyeler canlı olmalı.ALOOOOOO üyeler CANLANINNNN Smiley (41)
eweeet alloooooo!!!!!! canlanın bee!! Smiley

yahu arkadaşlar millet tatilde şu anda ben ona bağlıyorum bu durumu.. sizce ne olabilir?
bende öyle dedım tatıldeler ama daha farklı seyler yapmalıyız
Reklama önem vermeliyiz mesela. Reklamın serbest olduğu sitelerde yani forumlarda reklamımızı yapmalıyız. Arkadaşlar takıldığınız diğer sitelerde yani forumlarda lütfen bookmark konularında sitemizi tanıtın. Ayrıntılı bilgi almak için bu konuda bana ve alemdara msnden ulaşabilirsiniz.
yönetim olarak elimizden geldigi kadar reklam yapıyoruz. sizlerdende destek bekliyoruz reklam konusunda.. örnegin en azınızdan msn başlıgına sitemizin adını yazbilirsiniz... tabiki sitemizi seviyorsanız..

saygılar
foruma kaç gündür giremiyorum ki bugün bağlanabildim ++++ forum çok yavaşlamışşş
aysema tatildeler demiş bundan önce nasıldı site aktifmiydi?
birde bu sitede üyeler hayalet gibi biraz canlanmaları lazım sumu dökelim üstlerineSmiley (28)
bir çözüm bulalım yav aslında sitede her şey var ama olmayan birşey var ama neeRanting2

Smiley (8)Smiley (8)Smiley (8)Smiley (8)Smiley (8)Smiley (8)Smiley (8)
walla ben de bilmiyom.. ne war ne yok bilmioyom.. aslında herşey war!! de mi ama??
Sayfa: 1 2