Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: saçmalayın abrtın ne yaparsanız yapın.... :))
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
ewet arkadaşlar bu oyunumuzda saçmalayacağız abartacağız her seyi yapacağız... tamam mı??? haydiiii oyun başlasııın!!

gelecek on bin yıl içerisinde abartmıyorum sitemizin 200.000.000.000.000 üyesi olacak inşallah ve 200.000.000 u da admin olarak görev yapacak... alemdar patron admin ben ise yard. patron olarak paraları saya saya ölecez... Smiley (28)Smiley (28)Smiley (28) Smiley (15):
o paraları sayarkenm ben seni yardımcı patronluktan atacam paralar lıngırt cepe inecekSmiley (5)Smiley (5)Smiley (5)Smiley (5)
*ALEmDAR* demiş ki:o paraları sayarkenm ben seni yardımcı patronluktan atacam paralar lıngırt cepe inecekSmiley (5)Smiley (5)Smiley (5)Smiley (5)
hadi yaa. Tam tersi olmasın... Şok şok şok. Alemdar banlandı ben banladım Smiley (28) Smiley (28) Smiley (28)
işte abartmak saçmalamak budur. Seviyorum bu mesleği Smiley (18)
saçmalamak istiyorum nasıl saçmalıycam eheuheuh zaten saçmaladım dimi Smiley (5)Smiley (5)Smiley (5)
feberbahçeee uefa kupasını alacakkkk.

(çok saçma oldu be, bu yazdığıma kendimi bile inandıramadım). Smiley (28) Smiley (28) Smiley (28)
süpersin be yurtsever!!! Smiley (28)Smiley (28)

neyse ne yapıoduk biz burda yaa!! Smiley (28)Smiley (28)

huzur forum the times gazetisine çıkıyo ve benim reklamımı yapıyo timesSmiley (5)Smiley (5)Smiley (5)OCEAN HARİKA FALAN DÜNYAYI KURTARAN ADAMSmiley (5)Smiley (5)Smiley (5)AY ÇOKK güldüm MUAHHHAAA çok abartım yaaaSmiley (5)Smiley (5) neyse olsun olsun
oceanın yazdıklarını okuduktan sonra saçmalayacak yerlerime ağrı girdii yaffff, ocean amma sallamışın beaa herifteki hayalgücüne bakk Smiley (5) Smiley (5) Smiley (5)
kıskanmaa sende salla seninde olurrrrSmiley (5)Smiley (5)
hahahhaa!! Smiley (5) herkes sallasın herkesin de olsun!!! Smiley (28)Smiley (28) Smiley (5)
Sayfa: 1 2