Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: 11 Eylül Deşifre Oluyor - Rekorlar kıran belgesel!!!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
11 Eylül Deşifre Oluyor (türkce) !!!

Rekorlar kıran belgesel!!!

[Resim: loosechange1155554159yl1.jpg]

Filmin tüm yayın hakları sahibi firma tarafından serbest bırakılmıştır. Filmin kopyalanması dağıtılması alıntı yapılması tümüyle serbesttir. Sağ tıklayıp kaydedebilirsiniz...

Loose Change Second Edition 1. Bölüm (46 MB)

>>> 1. Bölüm Linki

1. Bölüm için Türkçe Altyazı Linki (11 KB)

>>> 1. Bölüm icin Türkce altyazı linki

Loose Change Second Edition 2. Bölüm (47 MB)

>>> 2. Bölüm Linki

2. Bölüm için Türkçe Altyazı Linki (24 KB)

>>> 2. Bölüm icin Türkce altyazı linki

Loose Change Second Edition 3. Bölüm (47 MB)

>>> 3. Bölüm Linki

3. Bölüm için Türkçe Altyazı Linki (16 KB)

>>> 3. Bölüm icin Türkce altyazi linki

Bu belgeseli en iyi sekilde seyredebileceginiz "Player" linkini de veriyorum arkadaslar.

Indirdiginiz bölüm ve tercümeleri bir dosyada toplayın, her bölüm ve alt yazısını ayrı bir dosyaya koyun! Playeri kurun ve dosyadaki belgeseli gösterin...

Player bunu algılayacak ve görüntünün altına Türkce altyazı otomatik olarak eklenecektir...
[Resim: bspalyer7hnml4.jpg]
küçük bir ekleme oceanSmiley (26)

BS Player Pro (5.65 MB)

>>> BS Player Pro

kardeş bu konu vardıSmiley (26) http://www.huzurforum.com/showthread.php?tid=1844
yinede teşekkürler
Smiley (29) Neyse kardesim istersen kaldirabilirsin bir sakincasi yok, selametle...
_313_ demiş ki:Smiley (29) Neyse kardesim istersen kaldirabilirsin bir sakincasi yok, selametle...
önemli değil burdanda ulaşsınlarSmiley (26)
Sagol kardesim zaten mühim bir mevzu, INSAALLAH gercek suclulari anlayipta kiblesini batidan kabeye cevirenler olur, selametle...
_313_ demiş ki:Sagol kardesim zaten mühim bir mevzu, INSAALLAH gercek suclulari anlayipta kiblesini batidan kabeye cevirenler olur, selametle...
evet mühim bir mevzu ben seyrettim dehşet bi şey..Uyuyor kendi halkı böyle bişey kesin darbeeyle sonuçlanması gerekir ama nerde...