Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: Nasıl Tanıştınız?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Şu anki sevgilinizle nasıl tanıştınız?
olmadıgı için nasıl tanıştıgımıda yazamayacagım Smiley (29)

bigün hayırlı bi sevgilim olursa nasıl tanıştıgımı paylaşacagım ilk yer burası olacaktır..

güzel bir konu tşklerSmiley (28)
Sevgili olmadigi için... tanisma yok...
swarthy demiş ki:Sevgili olmadigi için... tanisma yok...

hiç olmadımı yani...:tongue::rose:
benimde suan yok ne yapıcaz Smiley (28)Smiley (28) bekarlık sultanlık bea

bak ben Aysema sultanım Smiley (28)
Smiley (23)Smiley (23)
Bende aynı şekilde sevgilim olmadığı için nasıl tanıştığımızı yazamayacağım...
yavf bu iş böyle olmayacakSmiley (18)

eski sevgilinizle nasıl tanıştınız onları yazın bari:teeth::teeth::teeth:
Kimsenin Sevgilisi Yokmus Smiley (28)
NasıL başlasam şimdiki deil ama anlatacagım...Aynı sınıftaydık...henüz lise 1 okuyacaktık ve yeni arkadaştık hepimiz...ilk günler hiç bakmıyordum ona gerçi övünmek gibi olmasın ama arkadaşlar hep yaklaşırdı yanıma ben utangaç yapım varda kaçardım...Nese ilk böle başladı ben en arka sıradaydım tenefüslerde en arkadaşa basımı sıraya koyar son ses mp3 dinlerdim yanıma kızın adı Elif...yanıma geldi bende dinleyebilirmiyim dedi bende elbette dedim ikimiz kafa kafaya dinliyoruz...kablo uzunda deil o yüzden çok yakındık birbirimize...çok utanıyordum ben en sonunda dedimki al sen dinle ben hava alim nese zil çaldı içeri girdim...dediki yanında kimse yok oturabilirmiyim...olur dedim derste bana bakıp bakıp duruyor baktım sırama m harfini kazıyor...daha sonra dediki benimle çıkarmısın ben çok utandım çıktıgım çok olduda ilk deil ama yakın çevremdekilerle hiç çıkmak istemiyorum bu yüzden utandım...bilmemki dedim...daha sonra dediki çıkışta basketbol maçımız var beni izlemeye gelsene dedim tamam dedim maçlarını izledim basketboldan pek anlamam ama arkadaşlarıyla tanıştırdı beni.Demezmi aşkım murat bu...Evet artık çıkıyorduk...Ulan başımı döndürdü anlat anlat bitmez beni öle bi aşık ettki kendine ama sonunda mutlu aşk yokya ayrıldık ama anlatsam forum dolar be neler yaptık onla ben hocalar bile aşkmızı biliyordu...sıkıldıgımızda dışarda hava alın diyen hocalar vardı yaSmiley (18) roman olur nlatmaya kalksam ama ara sıra yenide mesajlaşıyoruz o benim zor günümde yanımda bende onun gerçek aşkta dostlukta ayrıldıktan sonra böyle olmalı sanırım görüşüm bu...
Ufak bi not geçenlerde bizde anneleri ile geldiler kaçtım evden ama bir sorusuna kaçamadım murat dedi...gözlerimin içine bakarak...Buyur dedimSmiley (18) şey dedi keten pantolon çok yakışmış dedi...Smiley (18) teşekür ederim dedim kendimi zor attım dışarı...(aşklar yaşanır ve destan oldumu anlatılır sanırım bizimkisi destanmıydı...Smiley (18)
teseşşkürler bozuk emegıne saglık..........
Sayfa: 1 2