Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: 13 Yıllık Aşk...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
13 YILLIK AŞIKLAR

Birbirlerini severek evlenmişlerdi. Altı yıllık birliktelikleri evlilikle noktalanmıştı. Yedi yıldır da evliydiler. İki yaşındaki kızlarıyla mutluydular. Aslında kadın mutluluk rolü oynuyordu. Yaşadığı hayat onu boğuyordu. Mutsuzdu ama nedenini bir türlü bilemiyordu...

Üniversiteyi bitirdikten sonra bir süre çalışmış, ama eşinin farklı yerlere çıkan tayinleri yüzünden bir türlü sürekli işi olmamıştı. Mimardı ama 3 yıldır evde oturuyordu. Eşi bir dediğini iki etmiyordu. Mutlu olması için gerekli herşeye sahipken o mutsuzdu... Yağmurulu bir günde bilgisayarının başına oturdu. Chat yapmaya başladı... Zaman daha kolay akıyordu onun için.
Bir gün bir mesaj geldi. Mesajda : "Hayatı ucundan tutmayın, tam boğazına sarılın" diyordu...

Hayatın ellerinden kayıp gitmesine nasılda kolay izin verdiğini düşündü birden ve Altan'la o gün tanıştılar...

Altan da onun gibi evli ve bir çocuk babasıydı... Artık hep Altan'la uyuyor, Altan'la uyanıyordu. Hiç tanımadığı bu adamı bir dakika bile aklından çıkaramıyordu, delice aşık olmuştu. Ama bu yanlıştı, biliyordu. Üstelik kocasına sadakatle bağlıydı. Altan bir kart göndermişti ona... "Yarın Sevgililer Günü, seni 13:30'da yakamozda bekleyeceğim." diyordu...

Kadın gözlerinden akan yaşlarla Altan'a son mesajını yazdı: "Seni sevmedim diyemem ama 13 yılın verdiği bu aşkı bitiremem. Aradığımız bir heyecandı. Artık gördüğümüz rüyayı bitirelim. Herşey çok güzeldi, ama her güzel şey gibi bitti."

Bütün gece uyuyamadı. "Sevgililer Günü'nü evde geçirelim" dedi eşine. Ama eşi ısrarla dışarı çıkmak istiyordu, gidip giyindi.
Yol boyunca pek konuşmadılar, zaten son 3 aydır çok az konuşuyorlardı...

Deniz kenarında bir restauranta oturdular. Eşi karısına "Sevgililerin en güzeli" diyerek bir kutu uzattı. Kadın çok şaşırdı. Eşi uzun zamandır özel günleri bile hatırlamazdı. Kutudan bir yüzük çıktı. Tam o sırada garson kadına bir demet gül uzattı. Güllerin arasındaki kartta şöyle yazıyordu :

BOĞAZINA YAPIŞTIĞIMIZ BU HAYATI SONUNA KADAR BİRLİKTE GEÇİRELİM. SENİ YAKAMOZ'A GETİREMEDiM AMA 13 YIL SONRA TEKRAR KENDİME AŞIK ETTİM.

vay beeeSmiley (5)