Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: portalımız hakkında ne düşünüyorsunuz
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
evet kardeşler portalımız hakkındaki fikirleriniz ve eleştirilerinizi alamım birazdaSmiley (18)

nasıl olmuş veya nasıl olmasını istersinizin..
buyrun söz sizde
alemdar kardeş portalınızı çok beğendim.. acaba rica etsem kodlarını verirmisin? şimdiden sağol..
cobra65 demiş ki:alemdar kardeş portalınızı çok beğendim.. acaba rica etsem kodlarını verirmisin? şimdiden sağol..

begenmene sevindim....

kodların tamamını veremem ama bir kısmını taslak şeklinde verebilirimSmiley (26)
bismillah gfelir gelmez kod lar ne iş kardeşim Smiley (28) efendim ben

portakalınızı çok begendım hehehehheSmiley (28)

şaka bir yana portalımız çok gözel Smiley (18) emeğine sağlık arkadaşım ve tüm emeği

ğeçen arkadaşlara teşekkürler
*ALEmDAR* demiş ki:
cobra65 demiş ki:alemdar kardeş portalınızı çok beğendim.. acaba rica etsem kodlarını verirmisin? şimdiden sağol..

begenmene sevindim....

kodların tamamını veremem ama bir kısmını taslak şeklinde verebilirimSmiley (26)

vallahi çok makbule geçer kardeşim. uygun bir zamanında gönderirsen sevinirim. Allah razı olsun..
yeni temamı bi yapayım ondan sonra ayar çekerm...

şu kadarını verecegim bilgin olsunSmiley (18)

3 blok şeklinde yapmakta zorlanıyorsunuz sanırım.. bende 3 blok şeklinin ana hatlarını verecegim kendin geliştirebilirsin..biraz şablonlarla oyna işlem tamamdır...

saygılar
merakla bekliyorum kardeşim sağol..
kodları almak için gelmiş ablası
birazcık öyle oluyor tabi verilirse Smiley (28)
cobra65 demiş ki:birazcık öyle oluyor tabi verilirse Smiley (28)

en kısa zamanda verilcekSmiley (26) katkılarını beklerizSmiley (18)
Sayfa: 1 2