Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: yolunu gözlüyorum....
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.

ve gittin
unutamıyorum seni bir an bile atamıyorum içimdeki sevdamı . her an seni düşünmek her an gelecegin günü beklemek çok zor. biliyorum geleceksin bir gün bana döneceksin ama ne zaman!!!! olsun ben bunca zaman seni beklemişim daha da beklerim.Söz vermiştin bana dönerim bekle !! bir gün demiştin giderken!! hani? nerdesin nerelerdesin...

seni bekliyorum elim, kolum, kalbim ,güneşim ,yazım, baharım neredesin 13 yıl geçti daha bir 13 yıl daha mı gelmeyeceksin söyle bana........
sen gittikten sonra elim tutmaz oldu hiç bir şeyi
sen gittikten sonra kolum kalkmaz oldu
sen gittikten sonra kalbim atmaz oldu
sen gittikten sonra güneşim dogmaz oldu
sen gittikten sonra yazım kış oldu
ven sen gittikten sonra baharım hiç açmadı.yeter ne olur dön artık dayanacak ne halim ne takadım kaldı. düşecegim bir gün dipsiz karanlıklara bulamacaklar beni!!! aslında korttugum kor karanlık degil düşersem, sen gelince beni bulamazsın diye korkuyorum birtanem. ne olur dön dön..

unutamadım seni asla dön artık dön ne olur
bir köşede beni öksüz bıraktıgın yetmedi artık.her gördügüm sevgililere imremdigim yetmedi mi!!! artık her kafamı kaldırıp göge baktıgımda bulutlara benimle beraber aglayın diye yalvardıgım yetmez mi artık!!! dön ne olur dön seni unutamadım.

bana söz vermiştin gelecegim diye tutamadın sözünü hala!! bulurum seni nerde olursan ol seni bulurum demiştim. nerdesin hani nerde bulamadın hala beni!! ben ise hala unutamadım seni.dönecegin günü beklemekten yorulmadım
bir gün bana dönecegini biliyorum onun içindir bitanem
yolunu gözlüyorum.......