BENCE LÜBLAN'DA EGER GERÇEK BİR BARIŞ OLACAKSA NEDEN OLMASIN DİYE DÜŞÜNÜYORUM....israile güven olmaz....ama ne yapalım bizim orda olmamız barış demekse gitsinler...çocuklar ölmesin..
sizce nasıl olmalı.........
gitsin eger orda güvenli bir ortam sağlıyacaksa kadına kıza sahip çıkacaksa bebeklerın ölmesini engelliyecekse gitsin .........
gitmesin , öncelikli olan kendi menfaatlerimiz olmalıdır.PKK belası daha başımızdayken, her gün 3 er 5 er şehit veriyorken israil ve amerikanın çakallığının yapılmasının hiç bi esprisi yok.
Bencede gitmeleri gerek ve gidiyoruzda orda masum insanlar ölürken kadınlar çocuklar zor durumdayken biz burda bizim kendi sorunumuz vardiye gitmemezlik yapamayız onların bizlere orda şiddetle ihtiyaçları var.Onları yanlız bırakamayız Dış işleri bakanımız Abdullah Gülün bi açıklaması beni çok etkiledi dediki;Lübnan Başbakanı hergün bizi arıyor ve bizden yardım istiyor onları yanlız bırakmamamızı istiyor ve biz bu durumda nasıl olurda onlara sırt çevirip gitmemezlik yapabiliriz dedi ve ben çok etkiledim.Türkiye cumhuriyeti var oldukça bu anlayış ve zihniyet hiç değişmeyecektir...
gitmeli tabiki arkadaşlar... şerefsizler orda et dograr gibi masum kadınları çocukları doğtuyorlar.. bugun onların başında yarın bizim başımızda.. oraya asker göndermek uzun vadede Türkiye"nin menfeatine çıkacaktır...
katılıyorum sana alemdar...
gitmemeli arkadaşlar.... geçen akşam haberleri izleyinceye kadar ben bile getmek isterdim ama haberlerden sonra lüpnan halkı haritadan silince gitmem. nedenmi. soykırım yasasını kabul eden ülkelerinden birininde lüpnan olduğunu sanırım bi çoğunuz bilmiyordur. araplar kalleş millet araplar 1. dünya şavaşında bizleri satıp ingilizlerle oldular 2003 yılından bu yana ırakta ölen sivil sayısı 630 bin kişi bir düşünün ne kadar trabzonun nufusu kadar var belkide daha fazla....işgalci amerikan köpekleri ve ingiliz d....ları ise sadece 4000 civarında kayıp verdiler.... arap kadınları kızları pisliklerin tecavüzüne uğradı hamile kaldı.... yılda ıraktan 3000 dolayında genç kız seks kölesi olarak kaçırılıyo... herkes istediğini yapıyo. amerika kan emen sülükler gibi petrolu emiyo... bizden ayrılmak için osmanlıya savaş açan şimdi onlara zulum eden millete araplara yardıma gidiyoruz... bence gidilmemeli... türkiyenin dünyada tek dostu türki cumhuriyetlerdir. hiçbir devlet türkiyeyi sevmiyo nitekim komşularımızın tamamı. benim şahsi fikrim gitmemeli idi ve gittiler.....
hmmm bak zorlusevdam bi şeyler diyo.. doğruluk payı da hayli yüksek! hem bziim asker göndermemizi amerika destekliosa zaten gitmemeli!!
doğruluk payı bi hayli yüksek dedin ya arkadaşım yanlışlarımı söylede düzeltmeye çalışayım...
zorlusevdam demiş ki:gitmemeli arkadaşlar.... geçen akşam haberleri izleyinceye kadar ben bile getmek isterdim ama haberlerden sonra lüpnan halkı haritadan silince gitmem. nedenmi. soykırım yasasını kabul eden ülkelerinden birininde lüpnan olduğunu sanırım bi çoğunuz bilmiyordur. araplar kalleş millet araplar 1. dünya şavaşında bizleri satıp ingilizlerle oldular 2003 yılından bu yana ırakta ölen sivil sayısı 630 bin kişi bir düşünün ne kadar trabzonun nufusu kadar var belkide daha fazla....işgalci amerikan köpekleri ve ingiliz d....ları ise sadece 4000 civarında kayıp verdiler.... arap kadınları kızları pisliklerin tecavüzüne uğradı hamile kaldı.... yılda ıraktan 3000 dolayında genç kız seks kölesi olarak kaçırılıyo... herkes istediğini yapıyo. amerika kan emen sülükler gibi petrolu emiyo... bizden ayrılmak için osmanlıya savaş açan şimdi onlara zulum eden millete araplara yardıma gidiyoruz... bence gidilmemeli... türkiyenin dünyada tek dostu türki cumhuriyetlerdir. hiçbir devlet türkiyeyi sevmiyo nitekim komşularımızın tamamı. benim şahsi fikrim gitmemeli idi ve gittiler.....
mazlum ve müslüman nerdeyse ben onun yanındayım