Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: Sevginiz peşinden koşarmısınız?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
Sevginizin peşinden koşarmısınız o sizi istemesede çekip gitse...Smiley (40)
sevgimi hakeden bırakıp gitmezdi......
hmm... ankete ewet giderim dedim ama... hayat arkadaşımızın söylediği cümleyi düşünüyorum şimdilik!!! sevgi gerçekten bambaşka!! yaşadım deseeeem değil yaşamadım deseeeem o da değil.. neyse ben girmedim bu konuya! beni kimse görmedi duymadı Smiley
yok ya seni seven gelir zaten.......koşmana gerek yok...
bencede seven gider mi hiç sevdigini bırakıp
Koşarken düştüğünü farzet. O an onu yanında bulacağına inanıyorsan KOŞ.... yok değilse peşinden yürüyerek bile gitme Smiley (26)
boş işler bunlar!!! Smiley (15)
jasmina demiş ki:Koşarken düştüğünü farzet. O an onu yanında bulacağına inanıyorsan KOŞ.... yok değilse peşinden yürüyerek bile gitme Smiley (26)

OF ya düşecegini bile bile yinede onunla koşarmıydın buu sorunun cevabı bence daha zorrr
yaşamayan bilemezzz Smiley (25)Smiley (40)Smiley (40)
karışık bi durum ama...

eğer seni hiçbir şekilde istemiyor ve gidiyorsa zor olacak ama peşinden ayagını bile kaldırmamak daha iyi olur bence...
ZmKu demiş ki:karışık bi durum ama...

eğer seni hiçbir şekilde istemiyor ve gidiyorsa zor olacak ama peşinden ayagını bile kaldırmamak daha iyi olur bence...
kardeş be keşke herşey dediğin gibi olsaaa Smiley (25) ama ne yapalım olmayınca olmuyor demi bizde oluruna bırakacazzSmiley (40)
Sayfa: 1 2 3 4