Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: mod. ların tikkatine
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
profilimde değişiklik yapacağım ama profilim yazan yere tıklayınca ahanda şu hatayı veriyo "Belirttiğiniz kullanıcı adı yok yada hatalı" bi el atın canlarım benim Smiley (4)Smiley (4)Smiley (4)Smiley (4)
aynı dertten bende muzdarıbım...rıcamızdır...
http://www.huzurforum.com/usercp.php?action=profile

bu linki deneyin kardeşler yine hata verirse bi ayarlama yaparız inşlSmiley (34)
bende siteden çıkış yapamıyorum:sbanada yardımcı olursanız sevinirim
çıkış dediğinde tam olarak nasıl bir hata verior onu yazarsan yardımcı olabilirim....
aşagıdaki linkteki konuda yazanları uygula yinede olmazsa dediğim gibi hatayı tam oarak ayazarsan çözüm bulabiliriz inşl
http://www.huzurforum.com/Forumlardan-cikis-Sorununa-cozum-t-2158.html
HuzurForum.Com&Net Huzur Kaynağınız
Forum Mesajı
Hoşgeldin, zorlusevdam
En Son Ziyaretin: Bugün, 09:05 AM
Özel Mesajlar (Yeni 0, Okunmamış 0, Toplam 2)
Şuanki Zaman: 11-13-2006, 05:04 PM
Ana Sayfa Kullanıcı KP
Hızlı Linkler
Arkadaşlarım Listesi
Kullanıcı KP
İmza Düzenle
Profil Düzenle
Seçenekleri Düzenle

Ara Üye Listesi Takvim Yardım Çıkış

--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------

HuzurForum.Com&Net Huzur Kaynağınız
Belirttiğiniz kullanıcı adı yok yada hatalı.

Tema Seçimi: Varayılanı Kullan ----------- LadybirdMavilimYeni Mavim

böyle bir ekran geliyo ve değiştemiyoruz
kuzen bu hatayı nerde veriyor bu
kullanıcı KP den düzeltme işlemi yapılırsa aynı hatayı vermiyor kuzen
kuzen hatanın nere oldugunu tam bulamadım..

profilim yazan yere tıklayınca geçersiz üye adı diyordu onun sebebini buldum birazdan düzeltcem ama başka nerde hata var bilmiyorum
profilim yazan yere tıklayınca geçersiz üye adı diyordu onun sebebini buldum birazdan düzeltcem ama başka nerde hata var bilmiyorum

hata zaten orda idi orayı düzeltirsen sorun yok ama kullanıcı kp girilirse hata vermiyo
Sayfa: 1 2