Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: uzaktan koca kumandası:)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
[Resim: uzaktankocakumandaswj7kw7.gif]
NE DERSİNİZ KISLAR ALALIM MI BİTANESmiley
bu tam kızlar için imalat hatası var bu kumanda da kızlara yönelik kullanılmalıSmiley (5)Smiley (5)
ocean kardeş işine gelmedi herhalde bir erkek olarak düşünsene bi.kıslar erkeklere bişey aldırmak isteyince mesela mücevher,çiçek gibi tuşa basınca hemen getireceksiniz ne güzel işte.neresi kızlara göre bunun.erkeklerin bastığını düşünün biz size mücevher getirsek takacnız mıSmileySmileySmileyo yüzden kabul edin size göre.hehehe
nadide demiş ki:ocean kardeş işine gelmedi herhalde bir erkek olarak düşünsene bi.kıslar erkeklere bişey aldırmak isteyince mesela mücevher,çiçek gibi tuşa basınca hemen getireceksiniz ne güzel işte.neresi kızlara göre bunun.erkeklerin bastığını düşünün biz size mücevher getirsek takacnız mıSmileySmileySmileyo yüzden kabul edin size göre.hehehe

kız cadı kızlara göre derken tuşlarda degişiklik gerekebilir bu haliyle degil yani...Düşünsene bir tuşa basıyon kadın susuyor bir tuşa basıyon hiç bir şey istemiyor sadece sen ne verdiysen bir tuşa basıyon sana masaj yapıyor gibi gibi...harika olur amaSmiley (5)Smiley (5)
bir tuşa basıyorum nadide kalkıp bana yemek getiriyor daha ne olsunSmiley (28)
bi tuşa basıyosun oceanı susturuyosunSmiley
bir tuşa basıyorsun nadide kendi kendini dövüyorSmiley (5)Smiley (5)Smiley (5)
cadı döverim haaaa....Smiley (28)Smiley (28) sen kimi susturuyon ben kumandayla kontrol edilirmiyim hiç...cadı işte ne olacakSmiley (5)Smiley (28)
bi tuşa basıyosun ocean etkisiz hale geliyoSmileymuzursun işte sende ocean kardeş.bence kumandayla idare edilebilirsin neden olmasınSmileydüşüncene bi tuşa basıyosun hizmet ediyosun ne güzel olur yafSmileySmileySmileyocean suyumu getirmiş,bi bakmışsın bana çay yapmışSmileyhehehe güzel güzel ben sevdim bu kumandayı ilk sende deniycem zatenSmiley
lennnSmiley (28) beni pisikopata baglamayınSmiley (5)Smiley (5)Smiley (5) nadide bak döverim haa(kendi kendini döv tuşuna basıyom)
hiiişşştt çucuuukk sana diyom bak çekerim kulagını haaaSmiley (5)Smiley (5)
sen kimi dövüyon ya.o kendini dövme tuşu senin kumandada yok benim kumandada var heheSmileynaber.bak sen bastığında bana o yüzden bişiy olmadı.ben basıyorum bastımmmmmmmSmileybak oceana nasıl dövüyo kendini ya bu kumandanın durdurma düğmesini yapmamışlar yazık olacak oceana behSmileydövmesene ocean kendini tama yeter artukSmileyhehe
kız cadı elime geçmeeSmiley (5)Smiley (5) seni kendi ellerimle dövecemSmiley (5)Smiley (5)
Sayfa: 1 2