Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: komik olaylar 2
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
aşağıdaki olay, günlük hayatta yaşanmış bir olaydır. yaşayanın dilinden dinleyelim:
..........................

İşten çıkmıştım, müthiş de yorgunum, otobüse bindim. Arkaya doğru ilerlemeye başladım. Yanımda bir adam duruyor. Ben de demire tutunuyorum. Birden farkettim ki yanımdaki adam ikidebir yüzüme tuhaf tuhaf bakıyor.

Ben de ufak ufak sinirlenmeye başladım. Adama gıcık gıcık bakıyorum. Otobüs hızlandıkça demir sallanıyor, tabii ben de. Bu arada içimden " Şu otobüsleri harap etmeden kullansalar, demirlerin bile canına okumuşlar!" diye söyleniyorum.

Hayret birşey, adam hala yüzüme tip tip bakıyor. Neyse adam zile bastı ve rahatladım inecek diye... Adam inmez, ben beklerim; adam hala yüzüme bakıp duruyor. Ben hala bekliyorum insin diye.

İkimizinde siniri tepesine çıkmış. Adam yüzüme sinirli sinirli bakıp " Hanımefendi, elimdeki boruyu bırakırsanız inmek istiyorum!" demez mi?

Tam bir şok yaşadım. Meğer otobüsün demiri diye adamın elindeki boruyu tutuyormuşum. Hatta adamcağız beni kaç durak taşımış. Adam inince yakınlarımda bulunan herkes gülmekten şişti...

......................................
:teeth:
............................
alıntıdır....
sismekte haklilar olacak is diil yaa binde bir rastlanacak bir olay