Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: HUZURCU DOSTLAR SİZLERDEN 1 RİCAM VAR...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3
kardeşlerim sitede bulunan arkadaşlardan paylaşabildikleri herşeyi sitemize yakışan herşeyi paylaşmanızı istiyorum. ancak paylaşarak birbirimize faideli olabiliriz... ilginize şimdiden teşekkürler...
amacımız o olmalı zaten de mi? Smiley
tamam arkadaşların davranışlarından bi şikayetim yok ama gerçekten daha paylaşımcı davranabiliriz...
bence de! Smiley (26)
arkadaşlar siteye bişeyler eklemekten sıkılmayan ne olur... faydalı bilgiler çok fazla oluyo paylaşılanların arasında hem sevap kazanırsınız. birilerine faideli olursunuz şimdiden teşekkürler...
paylaşım şartSmiley (28)
sitemizin değerli üyelerinin bir kısmında hala bir hareketlilik göremiyorum bu da beni üzüyo hayli ile paylaşmak güzeldir arkadaşlar ne olur biraz çaba sarf ederim burası sizin siteniz sizin mekanınız....
Evet arkadaşlar ben hala aranızdayım ancak bir süredir paylaşımda bulunamadım.İşlerimin yoğunluğu bulunduğum ülkeden Türkiye’ye dönüşüm ve şu anda Trabzon’dayım önümüzdeki hafta başı Ankara sonra Antalya ve sonra yeni bir yolculuk yeni bir ülke yani bir süre bu dikkat çekilen konu ile alakalı yardımım olmayabilir ama daha sonra bunu telafi edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Başta beni bu foruma çağıran Aysema kardeşim olmak üzere hepinize en içten selamlarla iyi çalışmalar diliyorum.Teşekkür ederim
dilerim dediğin gibi olur...
Aleyna Ve Aleykum Selam boncuk gez gez sen senın kadar gezen yoktur . ne güzel iş bende gezmek istiyorum paylaşım yapılmıyor hep sabit kişiler yapıyorr ama inlşallah tüm üyelerimiz katılır buna
Sayfa: 1 2 3