Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: Birgün Asklar Biter...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Birgün Asklar Biter...

--------------------------------------------------------------------------------

Canim diyordun severken beni hatirliyormusun yalanci
Hani ben olmayinca olu gibiydin hani ben ask ben herseyindim ne olduda boyle oldu ki bir sen bir ……. Cok severdim kime gidersen git beni… unut artik

Ben olmayinca hemen bulmussun birini yolayriminda unuttun yeminlerini
sen bitirdin hem kendini hemde beni simdi git artik donme

Birgun asklar biter hatiralar kalir kimi seversen sev hep hatirlatir sanma bir baskasi yerimi alir gelenler gider elbet hayatir
Birgun asklar biter hatiralar kalir kimi seversen sev hep hatirlatir sanma bir baskasi yerimi alir gelenler gider elbet hayatir

Bir sevda daha bitti senin icin bitti
Senin icin baslamamistiki hic
Ama benim icin seni ilk gordugumde, sana ilk baktigimda, seni ilk opusumde, sana ilk sarilisimda baslamisti bu kara sevda
Isyanim sana deyil, isyanim Allaha deyil bir hice sayilan yillarima
Anladinmi simdi sana olan sevdami, anladinmi simdi sana olan bagliligimi, anladinmi simdi senden neden kopamadigimi, duydunmu simdi senin icin her gece doktugum gozyaslarimi
Sen anlayamassin ki cunku degerimi anlamadin
Beni hep hice saydin, kullandin ama birgun, birgun sen baska birisiyle tanisacaksin ve iste ozaman degerimi anlayacaksin
Cunku kimi seversen sev hep beni hatirlayacaksin…..
Belki birgun asklar biter ama hatiralar kalir
Benimle gecirdigin gunleri hatirlarsin, birbirimizi saatlerce izledigimizi hatirlarsin, bembeyaz karlarin icinde cocuklar gibi mutlu oldugumuz anlari hatirlarsin
Ama her yada gec bunlarin sadece hatira oldugunu hatirlarsin gozunu kapatip haykirirsin
Ama bosuna dememis emel ablamiz: “sevme yanarsin”
Ben sevdim ama yanmadim cunku ben hata yaptim
Evet belki bi hata yaptim, sen benim isledigim en buyuk gunahtin
Gozumde yeterince kuculdun, diz cokme dahada kuculursun
Artik bittin benim icin artik benim hafizamdan bile silindin
Benden cok kendine yazik ettin bu sevdayi, sen bitirdin ve aci cekmeyide sen hak ettin
Artik ne yaparsan yap hatiralarla basbasa kal, beni unut cunku ben seni “Elveda guzelim” dedigin gunden belli sildim, unuttum
Benden sana son kez bir ipe, belki birgun lazim olur takarsin
Kendini alkole veya sirgaraya verme bende ayriligin acisini cekerken o yollara basvurdum ama inan hic birsey degismemisti
Sende bosuna umutlanma cunku sendede deyismeyecek bunu unutma
Sana mutluluklar dilerim biraktigim hatiralarla
Sesimi son kez duyurdum sanma, sen daha cok duyacaksin sesimi uzaklardan, ama bana ulasmaya calisma ulasamassin bunu aklindan cikarma, Elveda...