Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Günaydın arkadaşlar istanbulda havalar çok soguk yaa kar yagıyor donuyorum nasılsınız arkadaşlar burasıda bizim muhabbet yerımız olsun
hepinizi sevıyorum umarım hepiniz iyisinizdir . çalışan arkadaşlarıma kolay gelsın
evet istanbul çok soğuk avrupa yakasına sabah sabah kar yağmış ama kadıköyde öyle bişi yok çok hafif sulukar yağdı....
valla zorlu burası öle kötü kı kardan bişi görünmüyor ve yagış hala devam ediyor ve çok üşüyorum klimam donmuş soguktan
nee biraz önce valla güneş acmıştı bulutların arkadasından gülümseyecek gibi gene...
donuyoruz vallah neyse ben çıkıyorum eve gitcem off yaa ne bu kıştan çektıgımız pazartesi görüşmek üzere Allahın iznıyle hoşçakalın kendinize iyi bakın
ya aysema güneş geldi yine nere gidiyorsun ya biraz takıl sen gidersen şimdi kimse kalmaz buralarda. zaten canım sıkılıyo. sıcaktan kıpkırmızı oldum. gel sana sıcak bi çay ısmarlayayım. hatta önce yemek ısmarlarız. sizin avrupada soğuk var ama anadolu o kadar soğuk değil nede olsa anadolu...
gebzede buz gibi soguk.. biraz önce kar yagıyordu şimdi yagmur yagıyor....
akşama istanbul"dayım bakalım orası nasıl olacak..... (kuzen misafirinim bu akşam haberin ola)
ciddimisin mahmut olum adam erken söyler lan birazdan evdeyim.
zorlusevdam demiş ki:ciddimisin mahmut olum adam erken söyler lan birazdan evdeyim.
ciddiyim şimdi şuan Kadıköy"deyim
ARKADAŞLAR BEN SİTENİZE İLK DEFA TAKILIYORUM. FENA DEĞİL AMA BAYAĞI BİR TECRÜBE KAZANMASI LAZIM İNŞALLAH GÜZEL KALBLİ KARDEŞLER KAZANIRIM BURADA. HERKESE PAYLAŞIMI İÇİN TEŞEKKÜRLER.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17