Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: BİRAZ GÜLÜN
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Kalp ameliyati oldum. 4 ay rapor aldim ve bu 4 ayin
sonunda rapor parami almak icin Fatih SSK'ya gittim. Klasik bir sekilde eksik evraklari parti parti.soyledikleri icin 3 gun ugrastim ve buyuk gun geldi. Param hesaplaniyor. Bankodayim, sorular geldi.  -Hastanede yattin mi?  Herhalde abi, dedim, henuz evlerde kalp ameliyati  >yapamiyorlarmis. Hic yorum yapmadi ve 2. soruya gecti.   Ciktin mi peki? Ve ben dumur...  Hayir, hala aksamlari isten sonra yatmaya hastaneye >gidiyorum. Ve kafami duvarlara vurduracak soru geldi. >>    >Espri bile anlamaktan aciz bu adam sordu:    Istanbul'da kimsen yok mu yav. Niye hastanede  kaliyorsun ki hala?     >Gecen gun aksam vakti dolmusta gidiyorum, arkadan  >teyzenin biri bagirdi:  >-"Evladim su sari kamyonetin yaninda  >indiriver."Dolmus  >soforu dumur olmus bir vaziyette:  Iyi de teyze, o kamyonet hareket halinde, nerde   >>> >duracagini nerden bileyim...        
>>   > >>> >Simdi arkadasimla Taksim'de takiliyoruz. Bi adam   >aglayan cocugunu susturmaya calisiyor. Yaninda da bi  >polis var; sonra adam cocuga dedi ki:  Sus yoksa seni polise veririm." Yandaki polis de bi  >dellendi:  Lan gerizekali, biz adam mi  >yiyoruz da bize veriyon  >cocugu?    >Bir gun Izmir' de belediye otobusunde gidiyoruz  >arkadaslarla. Bizim arkadas bos yer buldu ve oturdu.  >Sonraki durakta da eli bastonlu yasli bi amca geldi.  >Arkadas da killigina adama yer vermedi. Adam o >arkadasin oturdugu koltugun yanina geldi ve ayakta  >arkadasin yer vermesini bekliyor. Fakat arkadas yerini  >  >vermedi. Neyse adamcagiza da yazik, bastonu otobus  >hareket ettikce bi o tarafa bi bu tarafa kayiyo.  >Arkadas dayanamadi ve yasli amcaya:  'Amca bastonun ucuna lastik takarsan kaymaz'dedi. >>   >   >Adam soyle bakti, sonra;  'O lastigi zamaninda baban taksaydi simdi sen  >olmazdin, ben de orda oturuyo olurdum' deyince butun  >>> >otobus koptu. Arkadas o gun bu gundur belediye  >otobusune binmez.   >Bi gun arkadasla dolmus bekliyoruz. Ust gecit var ama  kendi halinde bir kadincagiz yayaya kirmizi >yanarken  >caddeden gecmeye calisiyo. Ust gecitin altinda  >beklemekte olan polis otosundan soyle bir anons  >yapiliyo:    Hanim nireeee, hanim nireee? Teyzeden cevap:  Eltimgileee, beyimin haberi var. Sana ne kiii.
paylaşım için sağol elllerine sağlık