Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: Forum admini Sn. Alemdar
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
s.a Alemdar,

Forumunuz benim ihtiyaçlarıma cvp vermediği için bırakma kararı almıştım.Ve bu kararım "Cumhuriyetimiz 83 yaşında" adı altında açmış olduğum konuya yazmıştım.
Bu kararı almadan önce mod. luk için başvuru yapmıştım, ve siz de değerlendirmeye aldınız ama bu msjımdan sonra mod. luk başvurumu askıya alın lütfen, isterseniz üyeliğimi de iptal edebilirsiniz.
Hepininiz iyi insanlarsınız özellikle forum üyelerinin saygılı tutumları, bayan üyelerin rahatsız edilmemesi durumu bence bu forumu güzelleştiren ögelerin başında gelmektedir.
Kavgalı bi şekilde değil, içim buruk bi şekilde ayrılıyorum Allaha emanet olun dostlar ...
Son bir ricam; forum ilk açılırken "M.K Atatürk" bölüm adını kısaltarak yazmışsınız ama bunun doğru olmadığı kanısındayım LÜTFEN düzeltiniz.
arkadaşım gitme kararına saygılıyım ama dediginin bilererek yapıldıgını düşünmüyorum
güle güle sana
Aleyna Ve Aleykum Selam Yurtseven

ben forumdaki konuları son bir aydır kontrol edemiyorum farkındaysanız... ondan dolayı ayrılma isteginle ilgili mesajı görmedim...

modluk istegine gelince msnden görüşelim die bir özel mesaj geldi sana beni listene ekledin fakat karşılaşamadık (internete girdiğimi kaldıgım yerdekiler bilmiyor ondan msn açamıyorum çogu zaman)

M.K.Atatürk ksaltmasına gelince sanırım ortaldakini diyorsun onun uzun yazaesam portalın o kısmına sıgmıyor ve şekil olarak bozuk görünüyor.. bir çok yerde aynı kısaltma var Gençliğe hitabenin altında örneğin..

gitme kararına gelince her üyemizin gidişi bizi forum ailesi olarak üzer..sende çalşkan bir üyesin...
ihtiyaclarına cvp verememeye gelince öneri istek bölümü die bir bölümümüz var bir istegin olduda cvsız mı bıraktık...
kaoımız her zaman açık istegin zaman aramıza tekrardan dönebilirsin...

Allah"a emanet... Mevla yar ve yardımcımız olsun..

Saygılar S.A
Tamam hocam msn de görüştük ve açıklamaların tatmin edici , foruma tekrar dönüyorum.ayrıca ilgilendiğin için teşekkür ederim.
rica ederim vaktimiz oldukça görüşmek isteyen herkesle görüşebiliriz...

kararına sevindimSmiley (18)
Tekrar aramıza hoşgeldin yurtsevenSmiley (26)
kararına sewindim yurtseven. Smiley tekrar hoşgeldin. seni özlemiştim zaten Smiley (26)