"Vermek istemeseydi, istemeyi vermezdi."
Dua zinciri, inançlı diğer insanlarla dualarımızı paylaşmanın bir yoludur.
Rabbimizle doğrudan bir iletişim yolu olan dualarımızın bağlı olması gereken bir cemaat ya da tarikat bulunmuyor. Herkes dua edebilir. Duaların kabulu Rabbimizin takdiriyledir.
Hepimiz insanız. İyi zamanlarımız olduğu gibi sıkıntılı zamanlarımız da oluyor. İyi zamanlarımızda şükür ve ibadetlerimizi elden bırakmadığımız gibi, zorluk zamanlarımızda daha çok duaya ihtiyacımız oluyor. Bizim için ne kadar çok insan dua ederse, kabulu de o kadar çok ve çabuk mümkün olur.
Dua zinciri ile bizim gibi düşünen başkalarından, bizleri ya da zor durumda olanları dualarına katmalarını rica etmiş oluyoruz.Hepsi bundan ibaret.
Samimi bir şekilde bizden bir önceki yazan kardeşimize dua edecegiz. ve duaya ihtiyacı olanlar (ki olmayan yoktur) bana şu konuda dua edin diye yazabilir ve cümleten o kardeşimize dua etmeye çalışırız İnşallah
RABBİMİN GÖNLÜMDEKİNİ HAKKIMDA HAYIRLI ETMESİNİ,
EĞER GÖNLÜMDEKİ HAKKIMDA HAYIRLI DEĞİLSE HAKKIMDA HAYIRLI OLANI GÖNLÜME SEVDİRMESİNİ İKİ CİHAN GÜNEŞİ HZ.MUHAMMET MUSTAFA (S.A.V) EFENDİMİZİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE NASİP ETMESİ İÇİN CÜMLENİZDEN DUA İSTİYORUM
Arkadaşlar
Benım Icın dua Etmenızı Istıyorum Nısanlımla Benı Ayırdılar Uzerıme Iftıra Atarak
Sımdı eskı Nısanlım Hatasını Anladı Ve Benden Ozur Dıledı Ama Ben Hala Onu Affedıp Affetmemekte
Kararsızım...Cunku Zalımlere Inandı Ne Yapacagımı Sasırmıs bır Durumdayım Her Gunumu Allah'a Dua
Etmekle Meskulıyetlendırıyorum.
Ne Yapacagımı Sasırdım Beynım Allak Bullak Aklımı Yıtırmemek Icın Bana Dua Edın ....
Allah Cumlemızın Yar Ve YArdımcızı Olsun...
Selametle
Ey her duada bulunana icabet eden ululuk tahtının Sultanı! Şu anda binler, yüz binler Senin karşında divan durarak ellerimizi Sana açıyor ve külliyet kesbetmiş niyaz edalı soluklarımızla, kullarına her zaman açık bulunan, hiç olmazsa aralık duran rahmet desenli kapının tokmağına inleyerek dokunuyor ve "Biz geldik" diyoruz. Herkesi ve her şeyi görüp gözettiğine, her sese ve herkese merhamet ettiğine gönülden inanarak kaçkınlığımızı muvakkat dahi olsa görmüyor, günahlarımızı af çağlayanların içinde tasavvur ediyor, karıştırdığımız haltlara değil, Senin afv u safhına bakıyor ve ümitlerimizi ona bağlıyoruz; bağlıyor ve Sen varsan -ki aslında kendinden var olan sadece Sensin- bizim terk edilmemiz söz konusu olamaz. Enîsimiz Sen isen, çevrenin vahşetinden bize ne! Her yanda şeytan ve avenesi içten içe homurdanıp duruyorlarmış, Sen bizimle olduktan sonra ne ifade eder ki! Sen her şeyin biricik hâkimisin ve hükmünü engelleyecek bir güç de yoktur. Sen saltanat dairen içinde en küçük şeyleri görür, en cılız sesleri işitir, hiçbir şeyi ve hiçbir kimseyi cevapsız bırakmazsın.
Şimdi biz de, bize verdiğin isteme duygusu ve istenenleri vereceğin inancıyla rahmetinin vüs'ati genişliğindeki kapına dayanıyor, son bir kere daha hâlimizi arz etmek istiyoruz. Hâlimiz Sana ayan, söyleyeceklerimiz bildiklerinin bir kısmını beyan. Beklediğimiz asırlardan beri bizi kıvrım kıvrım kıvrandıran dertlerimize derman.. icabet buyur ey Rahîm ü Rahmân!
Allah’ım! Günahımı, bilgisizliğimi, her isimde isrâfımı ve benden daha iyi bildiğin bütün kusurlarımı affeyle. Allah’ım! Lâtîfemi ve ciddî hâlimi, hatamı ve dileyerek işlediğim günâhımı affeyle. İtirâf ederim ki, bu kusurların hepsi bende vardır.
gamze adlı kardeşimizin yeğeni sevim azra ameliyat olduğundan dua lazım
ilk benden olsun inşaAllah
Rabbim yeğenimizin yar ve yardımcı sı olsun
rabbim hastalara şifa dertlilere deva borçlularada eda ihsan eylesin
amin Allah yardımcıları olsun
Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşl en kısa zamanda sağlıgına kavuşur...
Hepinizden Allah razı olsun.Bütün darda kalanlara Rabbim yardım etsin bizi de kendi yolundan ayırmasın.
HERKESİN ÖNCE DUA LARINI KABUL ETSİN
BÜTÜN MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİN DUASINI ALLAH'IM KABUL EYLESİN