Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: GAZTEMİZİ ÇIKARALIMMI
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
ARKADAŞLAR HZUUR FORM GAZETESİ ÇIKARILMMI DİYE BİR DANIŞMAK İSTEDİM SİZLERE EVET DERSENİZ GÖREV ALMAK İSTEYEN KARDEŞLER LÜTFEN KONUYA EĞİLİMLİ OLURLARSA SEVİNİRİZ

ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ YARDIMCIMIZ OLSUN
Muhammed kardeş daha geniş bir bilgi ile arkadaşlarımız bi aydınlatıver nasıl bişi olacak ne gibi bilgiler yer alacakSmiley
ARKADAŞLAR BEN EVE GEÇİYORUM NASİP OLURSA BU GAZETE KONUSUNDA DAHA ÇOK BİLGİ SAHİBİ OLMAK İSTERİM EVDE FIRSAT BULURSAM AÇARIM SİZE İYİ AKŞAMLAR
ŞİMDİ GÖREV ALACAK VE ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR SADECE GÜNDE EN AZ YARIMSAATİNİ ALACAK TIR BU GAZETE BUNU DİĞER GAZETTELERDEN TABİ BELİRLENECEK GAZETELERDEN ÖYLE HAVADAN GAZTELERDEN DEĞİL ALACAĞIZ VE SİTEMİZE EKLEYECEĞİZ
ARTI BİRDE HER ARKADAŞA GAZETEDE OLDUĞU GİBİ BİR KÖŞE YAZARLIĞI VERECEĞİZ İSTEYEN ARKADAŞLARA VE BELİRLEDİĞİ KONU HAKKINDA KÖŞE YAZISI DİYE DÜŞÜNÜYORUM ARKADAŞLAR
bende gazetenin güzin ablası olmak istiyorum arkadaşlar
Muhammed kusura bakma son iki mesajını yanlışlıkla sildim tekrar yaz istersenSmiley (29)Smiley (29)
zorlu sevdam gaztenin güzin ablası değilde hayrun nisa sı olabilirsin
tabi artı birde biz o tür gazeteleri örnek almaycağız örnek alacağımız gazeteler belli dir değilmi kardeşim
zorlusevdam milleti kekleme ben kızım die avatarın altına erkek yazayım ben seninde milleti kekleyemeyesin artıkSmiley (5)
Bİ ESPİRİ YAPTIK BEBE GİBİ CİDDİYE ALDINIZ SUSTUM YA
sus sus iyi gelirSmiley (28)
Sayfa: 1 2