Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: kadınlar neden ağlar
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Küçük bir erkek çocuk annesine sordu Niçin agliyorsun?".
Çünki ben kadinim"diye cevapladi annesi. Anlamadim!" dedi çocuk.
Annesi
cocugu kucaklayip "Ve hic bir zaman anlayamayacaksin!"dedi.

Babasina Baba, annem niçin agliyor?" diye sordu.
Babanin cevabi
Bütün kadinlar sebebsiz aglayabilen yapidadir"
diye oldu.
Küçük oglan büyüdü, yetiskin adam oldu, hala kadinlarin niçin
agladiklarini kesfedemedi.

Nihayet öldükten sonra cennete gittiginde Allah'a sordu. Allahim!" dedi. Kadinlar niçin bu kadar kolay aglayabiliyorlar?"

Allah dediki...

Ben kadinlari özel yarattim!... Tüm yasamin agirligini tasiyabilecek kuvvette olmasina ragmen baskalarina teselli verecek kadar yumusak omuzlar,Dogumun acisina oldugu kadar dogurduklari evlatlarinin nankörlügüne dayanabilecek iç kuvvetini verdim. Baskalarinin kuvvetinin kalmadiginda devam edecek azmi, ailesinin hastaliginda yorgunluga papuç biraktirmayacak kudreti verdim. Her türlü sart altinda, ve hatta annelerini çok kötü incitselerde, çocuklarini sevmek duygusalligini verdim. Bu duygusallik her yastaki çocuklarinin yaralarini sarmalarina, sorunlarini dinleyip paylasmalarina yardim ediyor. Kocalarini tüm kusurlariyla sevmek kuvvetini verdim. Erkegin kaburgasindan onlari erkegin kalbini korumalari için yarattim. Onlara iyi bir kocanin esini asla incitmeyecegini fakat bazen destek ve kuvvetini deneyecek davranislarda bulunacagini anlayacak duyarli bir zeka verdim. Tek zayiflik olarak kadinlara birer göz yasi verdim. Tamamen kendilerinin sahip olduklari, ihtiyaçlari oldugunda kullanmak uzere.. Insanlik için bir gözyasi..." diye cevapladi.

Kadını güzel yapan şey ne saçı, ne vücudu, ne kendini ne şekilde taşıdığıdır. Kadını esas güzel yapan sevgisini paylaşabilmesi, fedakârlığı, sorumluluğu, anlayışı, sadece bilgiye değil ayni zamanda kalbe de yönelik aklidir.
Teşekkürler kadınlar neden aglar masumdurlar caresız yerı geldımı

kaplan gıbıler ama duygusallıkları yuzunden genelde kaybederler

hep karsıdakı ınsanı kednı gıbı dusunurler

aslında karsı taraf daha gaddardır.........
kadınlar doğanın en nadide çiçekeridirler
kadınlar annedirr...
şefkatli ve yumuşaktırlar..
e, ağlamaları normal sanırım..
bırakın ağlasınlar yaa!! bize ne! Smiley (28)

ruzgar1

psychomax13 demiş ki:bırakın ağlasınlar yaa!! bize ne! Smiley (28)

size ne mi?el insaf kardeş
cennet annelirin ayakları altındadır
bu yeterli galiba dostum emeğine sağlık
Raabbim yardımcın olsun