Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: YANLIZLIK
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Siz yalnizlik nedir bilirmisiniz?Etrafinizdaki herkes sevgililerinden bahsederken onlar sevgililerini operken ,bir sevgilinin sefkatli bakislarina hasret kaldinizmi hic?
Siz yalnizlik nedir bilirmisiniz? Yureginizin taa orta yerinde bir yangini gozleriniz yaslanarak hissettinizmi hic?
Yalnizlik nedir bilirmisiniz? Yalnizliginizi gizlemek icin basinizi her dik tutusunuzda kendinize bir yalan daha soyledinizmi? Hic dusundunuzmu ben bir baskasina neden yetemiyorum diye,hic tum kitaplari okudunuzmu,hic gece yarilarina kadar calistinizmi,hic guldunuzmu sirf bir insanin sevgisini kazanabilmek icin sizi gulumsetmeyen espirilere yalanciktan?

Yalnizlik nedir bilemezsiniz aglamadan,yureginiz kan revan olmadan.
Agladiginiz mi hic sizi hic kimsenin gormedigi bir kosebasinda,hic dualar ettinizmi yada isyan etmek istediniz mi?
Yalnizlik nedir bilirmisiniz?
Hic hasret kaldinizmi,sevgiler bir baskasiyla mutlu olmayi yada mutlulugunuzu olesiye paylasmayi isteyipte hevesiniz kursaginizda kaldimi?
Kocaman bir dunyada yalniz kaldiniz mi?Hic yureginizin sesini duyacak birini bulmak ugruna sahra collerinde dolasmayi yada kutuplarda donmayi dusundunuzmu hic?
Ufacik tebessumlerin sicakligina sigindinizmi yada multeci oldunuz mu hic isirgan guluslere tum
kimliklerinizi yitirerek?
Bilmiyorsunuz ve anlamiyorsunuz degilmi?
Emin olun siz yalnizligi taa gectiginiz her kose basinda gorene kadar iliklerinizde soguklugunu hissedene kadar anlayamayacaksiniz.
Yalnizligi eger bir bedenin diger bir bedene dokunusunda ariyorsaniz,inanin hicbir zaman anlamayacaksiniz,bir ruhun diger yarisini bulamayip aci cekmesinii,yarimkalmasini,yani yalnizligi diyorum anlamayacaksiniz.
En guzel odulleri alirken yada baharda ciceklerin acisini seyrederken bir yaninizin costugu diger yaninizin yalnizliktan yandigi oldumu hic?
Olmamistir tabii
Yalnizlarin sevgilerini,yureklerinin en derin yerlerine gomdukleri gibi,sirlarinizida icinize gommemissinizdir.
Siz bilemezsinizki yalnizlik cekenin icindeki firtinalari icine dusup donup durdugu girdaplari nereden bileceksinz?

Yalnizmi kaldiniz sanki bir gece vakti uyanipta beni dusunecek biri olmayacak bu dunyada deyip umutsuzluga yaslanarak,
Siz en iyisi hic yanliz kalmayin,siz eniyisi elinizdekinin degerini bilin,gidin sarilin simsiki sarilabieceginiz kim varsa en yakininizda,gozlerinin icine bakin, ellerini tutun ve o elleri asla birakmayin......