Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: SADDAMIN ASILIŞI
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
SİZCE GÜNÜMÜZ KONUSU OLAN SADDAMIN ASILMASI DOĞRU MUYDU ? YANLIŞ MI ? (İŞARETLEDİĞİNİZ ŞIKDAN SONRA NEDENİNİDE YAZARSANIZ GÜZEL BİR FİKİR ALIŞVERİŞİ OLUR) TŞKLER
yanlış ne olursa olsun bana yanlış gelıyor yanı izlerken ürperdim kötü
saddamın asılması yanlıştı adil bir yargılama olmadı. amerika ve ingiltere yine kendilerinin çirkin iğrenç yüzünü gösterdiler. mevcut olan ırak yönetimi kendisinin ırak ı temsil etmediğini bu idamla tekrar gösterdi. bana göre saddam hüseyinin yanlışları oldu ama yaptıklarını ırakın bütünlüğünü korumak için yaptığını düşünüyorum. zaten günümüzde olanlar saddam hüseyinin ne kadar haklı olduğunu gösteriyo bana göre saddam hüseyin yüzyıl içinde gelmiş geçmiş büyük devlet adamlarından birisi idi. allah mekanını cennet etsin mevla diğer tarafta onun mekanını cennet etsin. onun asılması beni son derece üzdü ve içimdeki amerikan ve yahudi düşmanlığını bir kat daha artırdı. kahrolsun abd ve köpekleri
bence doğruydu ülkemiz o insan yüzünden o kadar şehit verdkten sonra bence haketti herkes idamını bekliyordu zaten
YALNIZ LINA BACIM OY KULLANMAMIŞSIN BEN SENİN YERİNE DOĞRUYU İŞARETLEDİM Smiley (18)
ZORLU sana katılıyorum büyük bir devlet adamıydı yanlış insanların eline düştü o tarz bir ölümü

hak etmedi onbu ıdam eden kişiler ona ölmeden önce bir laf söylediler saddam da arapça

dediki biraz erkek olun şerefli olun Allah rahmet eylesın ha su da var kimsenın ettıgı kötülük yanına

kalmaz cezasını ancak rabbim verir ....
idamı haktı ama amerika elinden olmasa doğru değildi
amerika elinden olması meydan okuma anlamına geliyo bence
ayrıca' kimsenın ettıgı kötülük yanına kalmaz cezasını ancak rabbim verir' düşüncesi yanlış çünkü allah bize can alanın cenını alanilme hakkını vermiş
etme bulma dünyası
düşünce tartışması yapmıyoruz burda benım fikrim bu yönde saddam ölmeyecek bir adam degıldı sonsuz

yaşam gibi bir şansıda yoktu elbet ölecekti ama bu tarz bir ölüm olmadı ben şahsen üzüldüm
siz haktan hukuktan bahsediyorsunuz saddamın ölemesi iyi diyenlere tek sözüm şü azıcık matematikleri varsa varsın gitsinler hesabını yapsınlar saddamın 20 küsürlük devlet başkanlığı döneminde bi şekilde ölen insan sayısı 10 bini geçmez (türkiye çeşitli çatışmalarda ölen insan sayısı son 25 yılda 60 binden fazla) kaldıki amarikan zulmu başladıktan sonra ölen gerçek insan sayısı 1 milyonu aştı milyonlar yokluk için binlerce ıraklı kız seks kölesi olarak satılıyo binlercesi amerikan köpeklerinin şerefsizlerinin piçini karnında taşıyo ırak petrollleri 3 yıldır abd ye akıyo ve rezervler tükeninceye kadar da akacak günde 70 100 arası ceset bulunuyo gömülenler yok edilenler cabası türkmen bölgeleri amerikan köpeklerinin uşakları tarafından işgal ediliyo zulum yapılıyo. bunları görmüyorsunuz saddamın ölmesine hak mı diyorsunuz akşam yatınca elinizi bi vicdanınıza koyun ıraklı bacılarımıza yapılanların kendinize yapıldığını bi düşünün. lina arkadaşım sende bi amarikan köpeğinin piçini karnında taşıdığını bi an düşün sonra öldürülmesi iyimiydi değilmiydi hesabını yap beni yanlış anlama lina iyi düşün hep önyargılısın bana karşı hayata karşı bence kabuğundan çık dışarı olaylara biraz gerçekçi bak
lına demiş ki:bence doğruydu ülkemiz o insan yüzünden o kadar şehit verdkten sonra bence haketti herkes idamını bekliyordu zaten

pardon yanlış mı okudumSmiley (17)saddam yüzünden hangi insanımız kaybetmiştik hatırlmayamadımda.. apo denenen adi şer.. ile karıştırdın sanırım...

apoya gelince astırmamak için direnen ab nerede kaldı saddamdaSmiley (9)Smiley (9)Smiley (9)Smiley (9)
Sayfa: 1 2