Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: Torununu kendi dogurdu
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
[Resim: anneananneaa6.jpg]

[Resim: 5684732oq6.jpg]

İngiltere'de 53 yaşındaki kadın kızının çocuğuna taşıyıcı anne olduktan sonra, doğumu gerçekleştirerek aynı günde hem anne, hem de anneanne oldu.

İngiltere'de 53 yaşındaki kadın kızının çocuğuna taşıyıcı anne olduktan sonra, doğumu gerçekleştirerek aynı günde hem anne, hem de anneanne oldu.
Kızının, hamileliğini engelleyen çok nadir bulunan bir akciğer hastalığına yakalanmasından sonra, taşıyıcı anne olmayı kabul eden Streetly sakinlerinden Annie Casserley'in, genel anesteziyle yapılan sezeryan ameliyatından sonra uyanınca ilk isteği, kızı Emma Hattersley'in yeni doğan bebeğiyle görmek oldu
Bugüne kadar dört çocuk büyüten Bayan Casserley; 'Genel anestezi olmayı seçtim. Çünkü torunumu tıpkı diğer büyükanneler gibi kızımın kucağında görmek istiyordum. Bence bu en iyisidir' şeklinde konuştu.
Annie Trinity Hattersley(ikinci adı olan Trinity, latince 'üç' rakamını köken alıyor ve doğumunda emeği geçen üç kişiyi temsil ediyor) adı verilen bebek Sutton Good Hope Hastanesinde 3 kilo 400 gram olarak dünyaya geldi.
Streetly'de pediatrik hemşire olan Emma Hattersley ise Birmingham Evening News gazetesine duygularını; 'Buna inanamıyorum. Bu bebek başlangıçtan sona dek bir mucize ve bu mucize tamamen anneme ait. Annem her zaman çok parlak bir kişidir. Ailede herkes onu 'Muhteşem Annie' diye çağırır. Çünkü o herkes için, herşeyi yapar. Taşıyıcı anne bana önerilirken, bir yabancının bebeği taşımasını istemedim. Güvendiğim ve bana yakın olan birisini istedim. Ve bu da annemdir. Ben ve 34 yaşındaki eşim Andrew, kızımıza durumu yaşı ilerleyince açıklayacağız' şeklinde kaydetti.
Emma'ya 19 yaşındayken 'histiocytosis X' hastalığının teşhisi konmuştu. Bu durumdaki hastalar genel anestezi altına giremiyorlar
cok güşell yalız yurd dışı heberler bölümüne acsaydın daha güsell olurdu bacım