Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: arkadaşlar bana hoş geldin diyen yokmu yav
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
sevgili yetkililer huzurforuma katılalı yaklaşık bir ay oldu ne selam var nede bi hoşgeldin bakın ben duygusal bi insanım üzülüyorum yoksa siz beni istemiyomusunuz
hoşgeldin kardeşimSmiley

ilk zamanlar hep biz hoşgeldin derdik baktık ki hoşbuldum deme nezaketini Gösteren az oluyor dedik en iyisi gelen kardeşlerimiz ben geldim desin bizde hoşgeldin sefalar getirdin diyelimSmiley

İşte böyle kardeşş.

Hoşgeldin Sefalar getirdin.. Bilgilerinden istifade etmek isteriz...

Allah"a emanet..
Hayırlı forumlar
o nasıl söz!! Smiley hoşgeldiniz sefalar getirdiniz... alemdar abim tam ağzımdan aldı lafı! aynen onun dediği bütün olan biten Smiley
hoşgeldinn Smiley
{EDITOR=<DIV>aramıza hoşgeldin arkadaşım,bende yeni üye oldum,banada bi hoşgeldin diyen yokSmiley (29)</DIV>EDITOR}
{EDITOR=
feri demiş ki:<div>aramıza hoşgeldin arkadaşım,bende yeni üye oldum,banada bi hoşgeldin diyen yokSmiley (29)</div>
<br>ben geldim dedin bizde hoşgeldin dedik kardeş tekrar hoşgeldinSmiley<br>EDITOR}
{EDITOR=<DIV>HOŞGELDİNİZ</DIV>EDITOR}
{EDITOR=<DIV>hoşgeldin hoşgeldin hoşgeldin hoşgeldin hoşgeldinhoşgeldinhoşgeldin hoşgeldin hoşgeldin hoşgeldin hoşgeldinizzzzzzzzzz Smiley))))))))))))))))))</DIV>EDITOR}