Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: Ey koca dünya bende öldüm,
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Ey koca dünya bende öldüm,

Ey koca dünya bende öldüm,
Belli ki hiç birinizin haberi yok,
Hem de DINK' ten sadece bir gün önce
Ama sen ne duydun,ne gördün,ne de umursadın...

Ölümümden hemen sonra kameralar gelmedi oraya.
Halk'ta toplanmadı ellerinde karanfil ve mumlarla,
Hiçbir devlet büyüğü ve Amerika da kınamadı ölümümü,
Ve yazmadılar adımı mezar taşımdan başka,hiçbir yere...

Halbuki benim adım öz ve öz Türkçe idi, "KADİR AYDIN"
Okunması,söylenmesi ve yazılması onunkinden daha kolaydı,
Ama anmadı beni babamdan gayrı kimse, onu andıkları gibi,
Ve yazılmadı başka hiçbir yere adım, anamın yüreğinden başka...

Ben gencecik fidandım, daha hiç tomurcuk vermemiş,
Ve soldurdular beni Lice'de, hayatımın baharında,
Beni de vurdular,ben de öldüm, bilmem duydunuz mu?
Ama Bulamadılar beni vuranları 32 saatte,belki de hiç aramadılar...

Ben kendi vatanımda, vatanımı vatansızlardan korumak için öldüm,
Ben Türk'tüm, adım Türkçe, ama öğrenemedi adımı hiç kimse,
Bir kez bile manşet de olamadım ya o gül yüzümle gazetelere,
İşte EY KOCA DÜNYA BEN ASIL O GÜN ÖLDÜM...

Türklügünüzle hala gurur duyuyormusunuz Iste TÜRKÜZ VE BÖYLE SAHIP CIKIYORUZ SEHITLERIMIZE

Tşkler paylaşımın için...
S.A ARKADAŞLAR BEN BU FORUMDA BU YAZIYI OKUMAYAN VEYA OKUYUPDA TEPKİSİNİ DİLE GETİRMEYENLERİ ÜZÜNTÜ İLE KARŞILIYOR BU FORUMDAKİ YÖNETİCİ ARKADAŞLARIN DUYARSIZLIGINIDA ÜZÜNTÜ İLE PROTESTO EDİYORUM BİR ŞEHİDİN ARKASINDAN EN AZINDA OKUNMASI GEREKEN DUAYI EN AZINDAN ŞEHİDİMİZE SAYGI OLARAK BİR İKİ KELAM YAZILMASI GEREKTİGİNE İNANIYORUM. ÜZÜNTÜMDEN BAŞKA BİŞİ DEMİYORUM.
yazıklar olsun tüm millet olarak bize...
özelliklede basınımıza yazıklar olsun.
bir ermeniyi günlerce manşette tuttular aama şehidimizi bir gün bile manşette getirmemişler yazıklar...
hepsini protesto etmek lazım bu aciz gazetelerin....

Yazıklar Olsunnnnn
Benm hayat kanunum dinim İslam.ve oderki vatanı için nöbet tutan göz cehennemde yanmaz,şehit olan ölmez,kadın -erkek dini,namusu,vatanı,hürriyeti için savaşmalı,milliyetçilik adı altında ırkçılık ta yoktur.daima birlik olmalıdır.Bu vatan ki imanla,kanla yoğrulmuş.Allahtan korkarım ki ben nankörlük etmem,edemem.helede babam bunca yıl bu devletin ekmeği ile besledi ,büyüttü bizi.Aklı olan,Allahtan korkan bu vatana ihanet etmez,oyunada gelmez.bigün sorulacak bu şehitlerin hesabı Rabbim ogünün hesabından bizi korusun.Allah razı olsun yazı için kardeşim.
nasıl bir millet olduk biz.öldürülmek  tamam çok kötü bişey.üzücü bi olay.ermeni bi vatandaş için dedik hepimiz ermeniyiz.ya bizim şehitlerimiz hergün ölüyor.o zaman neden biz Türk olduğumuzu hatırlamıyoruz.ana babalardaan başka kimse yanmıyor o zaman.neden bir ermeni vatandaş öldüğünde millet  kendi benliğini unuttuyor .vatanı için doğup can verenlerimizin kıymeti görülmüyor bile.neden öyle olduğu zaman hepimiz TÜRK OLAMADIK OLAMIYORUZ.[/color]
bu memlekette bir kesim kendini bilmez bazı kişi ve kişiler hepimiz dinkiz ve ermeniyiz gibi kendilerini dev aynasında görenlere karşılık biz elhamdülillah müslümanız ve bu vatan için canımız feda olsun....ancak şu bizim sulu medyamız varya ona yazıklar olsun satılmış insanlar..adamı susus göturur ve getirirler onları ipiyle kuyuya inilmez..

ruzgar1

evet arkadaşlar.okurken duygulanmamak elde deeğil....ülkenin gidişatını ,insanlar düşünceleri bu medya çok etkiliyor.bizler de ister istemez o alemin içinde yaşyoruz .bize yansıtılmayan kısımdan bihaber yaşıyoruz.bu değerlerimizdeki kaybolmalar bakalm daha başımaıza ne belalar açacakk.sürekli satışa geliyoruz
ilgiiçin tşkler arkadaşlar...

isteriz kibu konu kendini bu ülkenin evladı sayan herkes tarafından okunsun...

konuyu daha fazla kişiye ulaştırmak için sayfanın üst kısmında bulunan Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder yazan yere tıklayarak arkadaşlarınızada ulaştırırsanız çok güzel olur...