Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: BİRKAÇ FIKRA
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
ÇayCı

adam işhanındakıçaycıya sorar
adam: ßir gunde kaç demlık çay satıyorsun ?
Çaycı: aşağıyukar 10 demlık diye cvp vermıs ..
adam:15 demlık satmak istermısın ?
Çaycı : Tabi kine NasıL ?
adam : Ozaman ßardakLarıTam DoLdur ..!
----------------------------------

Temel Ve MAymun...Smiley (5)
Nasa uzay üssünde yeni bir deneme yapılıyormuş. Gönüllü başvuranlar arasından Temel, astronot adayı olarak seçilmiş. Ön elemede oldukça sıkı testleri geçen Temel; 3 aylik ikinci bir eğitim ile iyi bir astronot olabilmiş. Beklenen an gelmiş ve Temel bir maymunla birlikte uzay mekiğine binerek havalanmış. Atmosfer aşıldıktan sonra Temel'in ilk işi; kendisine sıkı sıkıya söylenildiği gibi zarfları açıp maymunun ve kendisinin görev kartlarını okumak olmuş. Maymunun görevleri: "Yerküre ile bağlantıyı sürekli kontrol altında tutmak; her 2 saatte bir yörüngedeki sapmaları ayarlamak; füze içindeki hava basıncı, ısı, iletkenlik değerlerini aşağıya bildirmek; yakıt harcamasını ve motorların sırasını belirlemek..." diye devam ederken; okumaktan sıkılan Temel, kendi görev kartını açmış : "Maymunu iyi besle!"
-------------------------------------
Sinemaya Cideyruz
Temel'i elinde tuttuğu penguenlerle beraber görünce,
- Bunu hayvanat bahçesine götür, diyorlar.
Bir müddet sonra Temel'le yolda dolaştığını görünce:
- Niye hayvanat bahçesine götürmedin?
- Hayvanat bahçesine götürdüm. Şimdi sinemaya cideyruz
---------------------------------------
güzeldi de bişey merak ediyorum neden ki fıkralarda karadeniz insanları temel dursun fadime vd salak insanlar olarak anlatılır anlam verememişimdir karadenizli olarak merak ettim bunları ve bana saçma geliyoo
bende bir Karadenizli olarak hak veriyorum gerçekten
katılıyorum arkadaşım ..
al bendende okadar protesto ediyorum bence karadenizlileri çekemiyenler uyduruyor bunları çok şükür zeki insanlarız ya 4 mevsim balık yiyen aptal olurmu yada temel ile fadime hiç balık yememişti bide dursun vardı dimi
insanların karadeniz insanına bakış açısı farklı işte insanları tanımadan neden böyle düşüncelere kapılırlar anlamsız
sizde bişeyler görmüşler galibaSmiley (5)Smiley (5)Smiley (5)dermişim şaka bir yana damga gibi karadenizlilerin üzerine yapışmış bu gibi düşünceler
bencede çok yanlış bi anlayış
BİR OTOBÜS DOLUSU POLİTİKACI SEÇİM KAMPANYASI İÇİN TEKSASDA DOLAŞIYORLARMIŞ ŞOFÖRÜN DALGINLIĞI YÜZÜNDEN ANİDEN ŞARANPOLE YUVARLANMIŞLAR VE YAKINLARDA ÇALIŞAN BİR ÇİFTCİ HEMEN KOŞMUŞ OLAYYERİNE VE KURDA KUŞA YEM OLMASINLAR DİYE HEPSİNİ TEKTEK GÖMMÜŞ VE ERTESİ SABAH ŞERİF SORUŞTURMA İÇİN GELMİŞ VE ÇİFTÇİYE SORMUŞ DEMEK HEPSİNİ GÖMDÜN PEKİ HEPSİNİN ÖLÜ OLDUĞUNDAN EMİNMİSİN ? ÇİFTÇİ CEVAP VERMİŞ BAZILARI YAŞADIKLARINI İDDA ETTİLER AMA BİLİRSİNİZ POLİTİKACILAR NASIL YALAN SÖYLERLER
Smiley (5)Smiley (5)süperSmiley (34)
Smiley (28)Smiley (28) çay mevzusu süper yahu teşekkürler
Sayfa: 1 2