Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: Adam Olamadım, Bari Google Olayım !
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Adam Olamadım, Bari Google Olayım ! 13/02/2007

Gmail üzerinden Google Talk ve diğer Gmail kullanıcıları ile sohbet edebimeniz mümkün. Üstelik Türkçe bir arabirimle. Bu uygulama, MSN gibi popüler mesajlaşma yazılımlarının yasak olduğu yerlerde daha fazla tercih ediliyor. Yahoo, daha önce de olduğu gibi yeni bir şey geliştirmek yerine Google'ın izinden gitmeye kararlı gibi görünüyor. Firma, yakında e-posta sayfası üzerinden sohbet etmeyi mümkün kılacak.
[Resim: ymailmessenger_550x382.jpg]

MSN kullanıcıları da bizi görecek mi?
Bu gelişmeyi cazip kılan tek umut, Yahoo Messenger ile Windows Live Messenger arasında yapılan evliliğin burada da gerçekleşmesi. Eğer bu mümkün olursa, Yahoo'nun mail sayfası üzerinden kolay ve hızlı bir şekilde yasaklamalara takılmadan anında mesajlaşılabilir.
Bu konuya biraz açıklık getirebilirmısın google ücretsiz e-posta veriyormuş pek anlamam boyle şeylerden ama biliyorsan bilgilendirmeni isterim bilmeyen benim gibi çok olabilir???Smiley (18)
şuanda davetiye ile alınabiliyor gmailden (www.gmail.com)mail adresi ama çokkısa bizamanda hotmail gibi isteyen istedigi adresi alabilecekmiş (hizmete açılmış olması lazımdı ama şuan haladavetiye sistemi ile mail veriyor.)

ben sana birazdan bir davetiye gönderirim gelen maildeçıkan linke tıkla gerekli alanları doldur o zaman daha iyi anlarsınyazdıklarımı

2500 megabayttan fazla bikapasitesi var.

ve listende bulunan gmail kullanıcıları ile maillerini okuma sayfası üstünden sohbet edebiliyorsun...

Aklına takılanları yaz ben cvp yazarım yine
tskSmiley (18)
bende dawetıye ıstıyom az bırazSmiley (28)
TşkLeR PaTroN Smiley (34)e
rica ederim arkadaşlar. gmail davetiyesi isteyenler mail adresleriniözelden yazsınlar göndereyim
alemdar ben senın aldıgın mail adresını kullanıyorum haberın olsun ok gmail li
Aysema Sultan demiş ki:alemdar ben senın aldıgın mail adresını kullanıyorum haberın olsun ok gmail li

haberim var kanki. hemen hemen hergün kontrol ediyorsun adresini. sadece en son hangi saatte ziyaret ettiğini görebiliyorumSmiley (18)