Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: GÜZEL MEMLEKETİM
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
{EDITOR=<br>BU GÜN 2<br>&nbsp;MART RİZENİN KURTULUŞU<br>EDITOR}
{EDITOR=Memleketinin kurtuluş gününü kutluyorum..Her ne kadar silahla, kanla,mücadele ederek, atalarımız tarafından kazanılan güzel ülkemiz, vatan sevgisi bilmeyen bazı soysuzlar tarafından yabancıların silahsız işgaline bırakıtıysa da….! <br>[Resim: rize1bbo6.jpg]<br>[Resim: rize2bjj8.jpg]<br>[Resim: rize005ju5.jpg]<br>[Resim: rizekaleden28khp5.jpg]EDITOR}
{EDITOR=<DIV>kutlarım kardeşim,</DIV><DIV>&nbsp;</DIV><DIV><DL><DD>Çayelinden öteye, <DD>Gidelum yali yali. <DD>Sırtındaki sepetun, <DD>Ben olayım hamalı.&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; ha</DD></DL><P><BR></P><DL><DD>Sepetumun ipleri, <DD>Keseyi omuzumu. <DD>Aç beyaz pestemali, <DD>Bir göreyim yüzünü. </DD></DL><P><BR></P><DL><DD>Karlı tepeden beri, <DD>Yeşil çay bahçeleri, <DD>Çay filizi toplayı, <DD>Peştemalli kızlari&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; oyy&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; hatta ben şu anda çok sevdiğim bu türküyü söyliyerek&nbsp; kutlayrumSmiley (18)</DD><DD>&nbsp;</DD><DD>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </DD></DL></DIV>EDITOR}
{EDITOR=kayranalan.<br>teşekkürler&nbsp; bu&nbsp; türküyü çok severim<br>EDITOR}
{EDITOR=<DIV>toprağım geç oldu ama bende karadenizliyim memleketinin kurtuluş günü hayırlara vesile olsun mevla bir daha düşmanların eline geçmesine izin vermez inş</DIV>EDITOR}
{EDITOR=bende geç gördüm kusura bakmayın... Rabbim o güzelim toprakları slahsız işgale bırakan soysuzları alsın başımızdanSmiley (18)EDITOR}
{EDITOR=<DIV>kuzen anladığım şeyse katılamayacam kusura bakma kardeşSmiley (29)</DIV>EDITOR}
{EDITOR=teşekkürler<br>arkadaşlar<br>hepinizezorlusevdam neye katılamıycaksın anlamadım ama neyse sende sağol<br>EDITOR}
toprağım geç oldu ama bende karadenizliyim memleketinin kurtuluş günü hayırlara vesile olsun mevla bir daha düşmanların eline geçmesine izin vermez inş
teşekkürler hüzün çiçeği geç olsun güç olmasın . Smiley)))))
toprağım sen neresinden k deniizn?
Sayfa: 1 2